Aşk İki Kişilikti Hani |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk İki Kişilikti HaniYeryüzüne düşen ilk yağmur tanesi vardı avuçlarımda o gece ![]() ![]() Hayallerim gözümün önünde dans etti![]() ![]() Düşlerimdi gökyüzünden bana göz kırpan, yıldızlar değil; yalnızlığımda![]() ![]() Oysa aşk iki kişilikti![]() ![]() Çayım vardı; bir kupa elimde, diğer elimde ise o gece yeryüzüne düşen ilk yağmur tanesi ![]() ![]() Çiseleyen yağmur bile ürpertemedi bedenimi; hayalin gibi![]() ![]() Bense yalnızdım; yokluğunda![]() ![]() Sadece yalnızdım işte bu aşkta, oysa aşk iki kişilikti![]() ![]() Denizin dalgalarımıydı azan; içimde ki volkanlar misali ![]() ![]() Oysa içim azdıkca, sustu dudaklarım![]() ![]() Ben sustum, bulutlar haykırdı isyanımı![]() ![]() şiimşekler vardı yüreğimde ürkütücü!![]() Korkutan![]() ![]() Sadece ben duydum, ben hissetim içimdeki yalnızlığın sesini![]() ![]() Dudaklarım suskun, gözlerimde yaş![]() ![]() Sen ise sadece yoktun!![]() Sadece yok!!! Oysa ölümdü tek başına yaşanan, aşk iki kişilikti![]() ![]() Gökyüzü bir kızardı, bir kapkara oldu saçların gibi ![]() ![]() Bak, o bile seni hatırlattı bana, gözlerinin karası gibi![]() ![]() Gözlerin gibi öfkeliydi yıldırımlar o gece![]() ![]() Yeryüzüne düşen ilk yağmur tanesiydi elimdeki, elimde hayallerim bile yitmiþti![]() ![]() Umutlarımdı yanımda olan nicedir, hayallerim ve düşlerim![]() ![]() Ne zaman terk ettiler beni, hiç bilemedim![]() ![]() Sense sadece yoktun, SADECE YOK!!!![]() ![]() Oysa, yalnızlıktı tek başına yaşanan, aşk iki kişilikti![]() ![]() Ellerimdeki yağmur tanesini bıraktım denize, özgürlüğüne kavuşsun diye ![]() ![]() Büyüdü, büyüdü deniz oldu![]() ![]() Sonra deniz büyüdü büyüdü okyanus oldu![]() ![]() Okyanuslar geçilmez, dağları aşılmazdı ve kırılmış kalbim bir düşman gibi seni andı![]() ![]() Sense sadece yoktun![]() ![]() Sadece yok!!! Bıraktım kalan son hayallerimi de özgürce gökyüzüne ![]() ![]() Özgürce döndüler önce başımın üstünde sonra uçtular semaya![]() ![]() Bir öpücük kondurdum her birine, kokumu sana taşısınlar diye![]() ![]() Duydun mu? Sen ise sadece yoktun bu aşkta, sadece yok ![]() ![]() Bense, iki kişilik yaşadım bu aşkı, yorgun bir kambur gibi üzerimde, BiR BAşIMA KATRAN GECELERDE!![]() Senden kalan son hatıraydı, yüreğimdeki AşKIM; onu da semaya bIraktım![]() ![]() ÖZGÜRCE! Geriye kalan sadece CAN kırıkları!![]() HANi, ÖLÜMDÜ BiR BAşINA YAşANAN, AşK iKi KişiLiKTi??? |
|
|
|