10-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk İki Kişilikti Hani
Yeryüzüne düşen ilk yağmur tanesi vardı avuçlarımda o gece  Hayallerim gözümün önünde dans etti  Düşlerimdi gökyüzünden bana göz kırpan, yıldızlar değil; yalnızlığımda  Oysa aşk iki kişilikti 
Çayım vardı; bir kupa elimde, diğer elimde ise o gece yeryüzüne düşen ilk yağmur tanesi  Çiseleyen yağmur bile ürpertemedi bedenimi; hayalin gibi  Bense yalnızdım; yokluğunda  Sadece yalnızdım işte bu aşkta, oysa aşk iki kişilikti 
Denizin dalgalarımıydı azan; içimde ki volkanlar misali  Oysa içim azdıkca, sustu dudaklarım  Ben sustum, bulutlar haykırdı isyanımı  şiimşekler vardı yüreğimde ürkütücü! Korkutan  Sadece ben duydum, ben hissetim içimdeki yalnızlığın sesini  Dudaklarım suskun, gözlerimde yaş  Sen ise sadece yoktun! Sadece yok!!! Oysa ölümdü tek başına yaşanan, aşk iki kişilikti 
Gökyüzü bir kızardı, bir kapkara oldu saçların gibi  Bak, o bile seni hatırlattı bana, gözlerinin karası gibi  Gözlerin gibi öfkeliydi yıldırımlar o gece  Yeryüzüne düşen ilk yağmur tanesiydi elimdeki, elimde hayallerim bile yitmiþti  Umutlarımdı yanımda olan nicedir, hayallerim ve düşlerim  Ne zaman terk ettiler beni, hiç bilemedim  Sense sadece yoktun, SADECE YOK!!!  Oysa, yalnızlıktı tek başına yaşanan, aşk iki kişilikti 
Ellerimdeki yağmur tanesini bıraktım denize, özgürlüğüne kavuşsun diye  Büyüdü, büyüdü deniz oldu  Sonra deniz büyüdü büyüdü okyanus oldu  Okyanuslar geçilmez, dağları aşılmazdı ve kırılmış kalbim bir düşman gibi seni andı  Sense sadece yoktun  Sadece yok!!!
Bıraktım kalan son hayallerimi de özgürce gökyüzüne  Özgürce döndüler önce başımın üstünde sonra uçtular semaya  Bir öpücük kondurdum her birine, kokumu sana taşısınlar diye  Duydun mu?
Sen ise sadece yoktun bu aşkta, sadece yok  Bense, iki kişilik yaşadım bu aşkı, yorgun bir kambur gibi üzerimde, BiR BAşIMA KATRAN GECELERDE! Senden kalan son hatıraydı, yüreğimdeki AşKIM; onu da semaya bIraktım  ÖZGÜRCE! Geriye kalan sadece CAN kırıkları!
HANi, ÖLÜMDÜ BiR BAşINA YAşANAN, AşK iKi KişiLiKTi???
|
|
|