Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalbin, söz, verdiğin

Söz Verdiğin Kalbin Nerde

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Söz Verdiğin Kalbin Nerde

Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim seni?

Şimdi senden bana bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk Kalbime henüz söyleyemedim gittiğini, öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum Seni içimde gördükçe benimlesin sanıyor ve bu yüzden seni hala seviyorİşte bunun için bütün şiirlerimi sessizce yazıyorumsakın kalbim duymasın bizi sensiz bırakıp gittiğiniBilirsin o sensiz yaşayamaz,nefes bile alamazdı,şimdi duyarsa niteliksizler için bizi terk ettiğini ölmesinden korkuyorum ve ben kalbime ilk defa bu yüzden yalan söylüyorumOysa sen çoktan Gittin! fakat" alçakça oldu gidişin" Sevdamın yokluğuna alışabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimi Suskunluğun en büyük silahındı senin, suskunluğunla vurdun beni, asıl acı olan, canımı acıtan unutulmak değil deAşkımızın sığmadığı göklerde yoğunlaşan bulutlardan yağan yağmurlarda ıslanamadan ve sonrasında senle içilen sıcak bir yudum çayın tadına varamadan karlara teslim etmendi sıcaklığını hiç hissetmemiş üşüyen ellerimiSeven bir yüreği bırakıp gittiğine değdi mi? Acaba bilseydi kalbim, senin bizi nelere,kimlere,hangi değmeyenlere değiştiğini böylesine sever miydi hiç seni?? Hani Bir ömür benim olacağına söz verdiğin kalbin nerde?

Söyler misin şimdi; unutulmak kime daha çok yakışıyor? Unutan sen olsan da inan sana bile yakışmıyor

Merak etme, üstüne giydirmedim bu duyguyu, Unutulmayan olmak sende daha güzel duruyor Görüyorsun işte, aşk'a ve sana ihanet etmiyorum benim kırgınlığım AŞK'a ve Yalnız Sana Sevdam'a Sen üstüne sakın alınma

git diyorsun bana

Şimdi
Yüreğimden git diyorsun
Olur birtanem giderim
Yollar böyle uzun
Aşk’lar böylesine vurgunken
Giderim, son kez gözlerine bakamadan
Giderim, son kez sarılamadan
Uykusuz sabahlayarak

Pişman değilim
Sevdim seni
Delice sevildim
Hayat seni yaşamamı istedi
Yaşadım
Ama keşke
Yüreğinden giderken
Ölüm beklemese başucumda

Yine de
Yolun gülle,
Yüreğin sevgiyle dolsun!
Sana en kötü sözüm bu olsun!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com