Söz Verdiğin Kalbin Nerde |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Söz Verdiğin Kalbin NerdeSesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim ![]() ![]() Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim seni![]() ?Şimdi senden bana bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk ![]() ![]() Kalbime henüz söyleyemedim gittiğini, öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum![]() ![]() Seni içimde gördükçe benimlesin sanıyor ve bu yüzden seni hala seviyor![]() İşte bunun için bütün şiirlerimi sessizce yazıyorum sakın kalbim duymasın bizi sensiz bırakıp gittiğini![]() Bilirsin o sensiz yaşayamaz,nefes bile alamazdı,şimdi duyarsa niteliksizler için bizi terk ettiğini ölmesinden korkuyorum ve ben kalbime ilk defa bu yüzden yalan söylüyorum![]() ![]() Oysa sen çoktan Gittin! fakat" alçakça oldu gidişin" Sevdamın yokluğuna alışabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimi![]() ![]() Suskunluğun en büyük silahındı senin, suskunluğunla vurdun beni, asıl acı olan, canımı acıtan unutulmak değil de![]() ![]() Aşkımızın sığmadığı göklerde yoğunlaşan bulutlardan yağan yağmurlarda ıslanamadan ve sonrasında senle içilen sıcak bir yudum çayın tadına varamadan karlara teslim etmendi sıcaklığını hiç hissetmemiş üşüyen ellerimi![]() ![]() Seven bir yüreği bırakıp gittiğine değdi mi![]() ? Acaba bilseydi kalbim, senin bizi nelere,kimlere,hangi değmeyenlere değiştiğini böylesine sever miydi hiç seni![]() ?? Hani Bir ömür benim olacağına söz verdiğin kalbin nerde![]() ?Söyler misin şimdi; unutulmak kime daha çok yakışıyor? Unutan sen olsan da inan sana bile yakışmıyor ![]() ![]() ![]() Merak etme, üstüne giydirmedim bu duyguyu, Unutulmayan olmak sende daha güzel duruyor ![]() ![]() Görüyorsun işte, aşk'a ve sana ihanet etmiyorum benim kırgınlığım AŞK'a ve Yalnız Sana Sevdam'a![]() ![]() Sen üstüne sakın alınma![]() ![]() ![]() git diyorsun bana Şimdi Yüreğimden git diyorsun Olur birtanem giderim ![]() Yollar böyle uzun Aşk’lar böylesine vurgunken Giderim, son kez gözlerine bakamadan Giderim, son kez sarılamadan Uykusuz sabahlayarak ![]() Pişman değilim Sevdim seni ![]() Delice sevildim ![]() Hayat seni yaşamamı istedi Yaşadım ![]() ![]() Ama keşke Yüreğinden giderken Ölüm beklemese başucumda ![]() Yine de Yolun gülle, Yüreğin sevgiyle dolsun ![]() !Sana en kötü sözüm bu olsun ![]() ! |
|
|
|