Ben Unutuyorum Artık!!!!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Unutuyorum Artık!!!!!Yapamam deyişimde söylerdim bunları ![]() ![]() Her seferinde acı çekerek ama doğruluğundan emin bir şekilde![]() ![]() Senin kadar güçlü değildim ki ben![]() ![]() Hiç güçlü değildim belki de![]() ![]() Sadece herkes beni öyle bilirdi![]() ![]() Güçlü,cesur,kararlı![]() ![]() Güçlü değildim ama çok iyi gizledim her şeyimi tüm dünyadan Mükemmel bir yalancıydım Tüm dünya inandı benim yalanlarıma;bense inanamadım kendime bir türlü![]() ![]() Kendimi sende kaybettiğime inanamadım![]() ![]() Sana da inanamadım zaten![]() ![]() Beni sevdiğine asla inanamadım,her düştüğümde çekip gittiğini beni bıraktığını görünce![]() ![]() Hiç güçlü olmadım senin kadar ve sen de hiç umursamadın beni,benim seni umursadığım kadar![]() ![]() Sen hep çekip giderdin en son gidişin olmasın diye ben dua ederdim ![]() ![]() Biliyordum tutunduğum tek dalımın sen olduğunu![]() ![]() Koparsan ne yapardım ki?Kime güvenebilrdim ki?Sen de koparsan daha ne kadar devam edebilirdim ki hayat denen dalsız ağaca tırmanmaya?Edemezdim![]() ![]() Kalırdım diye düşündüm![]() ![]() Sonra sen gittin,ben dalsız kaldım Dalım yoktu![]() ![]() Ben oracıkta birlikte oluşturduğumuz dallara tutunup kaldım![]() ![]() Senin bile koparmaya gücünün yetmediği,benim hayat özümden beslenen dallara![]() ![]() ![]() ![]() "Ben unutuyorum artık ![]() ![]() " "Bu kadarmış demeyi öğreniyorum" "Yepyeni bir ben olacak " derken bile seni düşündüm![]() ![]() Gittiğin günü![]() ![]() O andan sonra bendeki o derin boşluğu![]() ![]() Dev bir bıçak yarası açmıştı ruhumda gidişin![]() ![]() Anlamlandıramamıştım o anı ve o andaki kendimi![]() ![]() Farkettim sonraları![]() ![]() Ben artık ben değilidm ki![]() ![]() Sen çoktan almıştın zaten beni benden ve senle birlikte *****rmüştün![]() ![]() ![]() ![]() Sen söyle şimdi Nasıl devam edeyim ben koşmaya;sen benim ellerimi bırakmışken![]() ![]() Nerden güç alayım;hayatımdaki en güçlü dal kesilmişken![]() ![]() Ne yapayım şimdi;ben bende bile değilken?![]() Alıntı |
|
|
|