|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bekliyorum, günü, ses, sessiz çığlığıma, vereceğin |
![]() |
&Quot;Sessiz Çığlığıma&Quot; Ses Vereceğin &Quot;O&Quot; Günü Bekliyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Sessiz Çığlığıma&Quot; Ses Vereceğin &Quot;O&Quot; Günü Bekliyorum...Bakışlarım öyle boş ki artık hissetmiyorum hiçbir şeyi ![]() ![]() ![]() Sanki tüm duygularım gözlerimdeki tüm ışık yok olmuş ve bir daha hiç çıkarılamayacak kadar derinlere gömülmüş gibi ![]() Nerede hata yaptım bilmiyorum ![]() Zaten kurumuş olan hangi dala nasıl da bastım? Daha önce beni mutlu ettiğini düşündüğüm her şey yok oldu sanki ![]() Neydiler ya da kimdiler bilmiyorum ama artık yoklar ![]() ![]() ![]() Ümitlenme her telefon çalışında Koşma kapılara her adım sesinde Senin sandığın yıldız artık yok yerinde Kabul et kalbim kabul et kalbim Ah kalbim biz ayrıldık "Aşk" ![]() ![]() ![]() Kocaman bir soru işaretinden ibaret olan hayatımızı bu ne idüğü belirsiz şeyin ardından koşmakla geçiriyoruz hep ![]() Yakalayınca ne oluyor peki? Bir anlık bir huzura kavuşuyoruz ve yine bir anda o huzuru kaybediyoruz ![]() ![]() ![]() Kovalamaca; o basit ve bizi hayatın ne kadar kötü yanı olursa olsun yine de yaşamaya değer olduğunu düşündüren yakalamaca oyunu en baştan ve yine yeniden başlıyor ![]() ![]() ![]() İçimde bir şeyler kopuyor paramparça oluyorum ![]() Aynı parçalar yeniden kopup bir daha parçalanıyor sonu yokmuş gibi garip bir yap-boz oyunu bu ![]() ![]() ![]() Gitti giden dönmeyecek Kabul et kalbim Asla seni sevmeyecek Hayat ne zalim ![]() ![]() ![]() Bağırmak istiyorum haykırmak istiyorum ama kelimeler boğazıma düğümleniyor ve susuyorum ![]() ![]() ![]() Susup sabrediyorum ve üstelik korkum daha da büyüyor ![]() ![]() ![]() Aslında ummadığım bir yerde ummadığım bir anda patlamaktan korkuyorum ![]() ![]() ![]() Düşünüyorum da; sayılarını hatırlamadığım kadar çok olan "keşke"lerime bir yenisini daha eklemekten ve geri dönüşü olmayan bir yola girmekten korkuyorum aslında ![]() ![]() ![]() O yanmadı senin kadar Feryat etsen neye yarar Ya sen dur sonsuza kadar ya kabul et ![]() ![]() ![]() Kabul et kalbim kabul et kalbim ![]() ![]() ![]() Ah kalbim biz ayrıldık ![]() ![]() ![]() Diğer yandan da; hayat kısa bağır çağır boşalt içini diyorum kendi kendime ![]() Sonra da bu kısacık hayatı daha da çekilmez hale getirebileceğimi düşünüyorum ![]() Çelişkiye düşüp yine susuyorum ![]() ![]() Gözyaşlarımı içime akıtıyorum ve biliyorum ki kimse görmüyor göremiyor ![]() ![]() ![]() Ve "Sessiz Çığlığıma" ses vereceğin "o" günü bekliyorum ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|