Aklımdan Artık Geçmee... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aklımdan Artık Geçmee...susTum… sen karşımda başkasına aşığım derken bekledim öylece…ne gözyaşLarım aktı durmadan ![]() ne de tek bir sözcük döküldü dudakLarımdan![]() ![]() içimdekiLer çıkmadı bu sefer dışarı kaLdılar… isyanLar gidip sadece sessizLiğimi bıraktılar…yokLuğun yokLuğum oLdu artık… sensizLiğime gömüLdü gülüşLerim… isTemeden düşündüm isTemeden ya ![]() ![]() zdım seni…birkezde değiL sayFalarca tükettim geçmişi… ![]() Kurduğum hayaLLermiş meğer gerçek sandıklarım ![]() ![]() anLamını yitiRdi artık inandıklarım… şimdi düşünüyorum yine seni bu gece…en baştan yazıyoRum seni… başTan çiziyorum… hiç gitmemişsin sanki hiç terk etmemişsin beni gibi… ama oLmuyo ![]() ne yapsam sonumuz aynı sanki…![]() Ben yalnız…sen uzakTa… Ama düşünceLerimde yaşıyosun haLa… ![]() İnadıma… Sen senin için doğru oLanı yaptın gittin… başKasını svmeye…kendini svdiRmeye… artık zor oLdu bu düşünceLeri kaldırmak inan bana … denemekTn vazgeçtim ![]() Kaçmaktanda…ben kaçıp koştukça sokakLarda karşıma çıkıyodun her köşe başında… ![]() ama bitti…bu son gece… akLımdan artık geçme
|
|
|
|