![]() |
Hani Olur Ya Belki Özlersen, İstersen Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hani Olur Ya Belki Özlersen, İstersen BeniYokluğunda uzun uzun yazmaya başladım ![]() Pencerenin önünde saatlerce oturup, gelip gidenlere daldığım zamanlar oluyor ![]() Gidişini unutamıyorum ![]() ![]() Her şeyden, herkesten uzaklaşan kopuk bir ruha yataklık ediyorum ![]() Eskiden de severdim yalnız olmayı, ama şimdi, daha bir hoşuma gidiyor bir başına kalmak, yaşamak ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi filmimi yazıp, yönetiyorum ![]() ![]() Bir rüyanın içinde uyanır gibiyim ![]() ![]() Sen de yoksun ![]() ![]() ![]() İçimdeki boşluğun derinleştiği gündü gidişin ![]() ![]() Ama, söyleyemedim ![]() ![]() Düzgün, koca adamdın sen, bense hiç büyümek istemeyen bir çocuk ![]() Aslında senin gidişinle değişti her şey… Yokluğunu kaldıramayacak kadar büyüdüğümü fark ettim ![]() Oysa büyük olmak can yakıcı duygulardı benim için ![]() Bundan iyice emin oldum ![]() ![]() Kalabalık, en tenha köşelerde yakalıyor şimdilerde beni ![]() Sensizlik darbe üstüne darbe indirirken, gelişigüzel duygulara demir atıyorum ![]() Düşüncelerimi karıştırıyorum ![]() ![]() ![]() Alışkın bir eda içinde yere çivileniyor ayaklarım ![]() ![]() Kaçamıyorum ![]() ![]() ![]() Yalnızlık benden kalabalığa bulaşıyor ![]() ![]() Her yer gözlerim değdikçe grileşiyor ![]() ![]() Çıkıp gittiğin anı düşlüyorum tam orta yerinde evimin ![]() Kapıya dokunamıyorum ![]() ![]() Gidişine ortaklık eden kapım yalnızca yokluğuna açılıyor ![]() ![]() ![]() Aramıza kapıdan başka her şey giriyor ![]() ![]() Kalan son gücümü çıktığın kapıyı kapatmak için kullanıyorum ![]() Sessizliğin içinde buluyorum artık seni ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerimde ince yorgunluğun, yüreğimde külçe ağırlığınla duruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğuna alışamadım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|