Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkasından, bakar, mısınız, sevgi, şifresi

Bir Sevgi Şifresi.. Arkasından Bakar Mısınız?

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Sevgi Şifresi.. Arkasından Bakar Mısınız?

Şıpsevdi filminde beni çok etkileyen bir sahne vardı Daha izlerken "Bu sahneyi filmden ayırıp ayrı yazmalıyım" dediğim

Ben Stiller, Meksika'da bir tatil köyünde tanıştığı sevgilisini aramak için Amerika'ya bin güçlükle gider Evini bulur Kapısını çalar Sevgilisi, eski nişanlısıyla evlenmiştir Stiller'e "Ben seni değil, kocamı seviyorum" der Stiller, evden çıkar, sokakta babasına fısıldar

"Dön bak bakalım Arkamdan bakıyorsa, hâlâ ümit var demektir"

Bilir misiniz, benim hayatımdaki sevgi sınavlarından biridir, arkasından bakmak

Kendimi de öyle sınadım, flörtlerimi de bunca yıl

Evime gelen arkadaşımı uğurlarken, pencereden, balkondan, gözden uzaklaşıncaya kadar arkasından bakma hissine kapılmıyorsam, anlarım ki, günlük, anlık bir hoşlanmadan ötesi yok Uzatmanın anlamı da yok

Ama kapıyı arkasından kapadıktan sonra, sokağı görecek, onu görecek bir yere koşuyorsam, bilirim ki, aba yanmıştır

Tek taraflı değil tabii Arkasından sadece gidişini görmek için bakmam O da gözden kaybolana kadar dönüp bakacak mı, pencereme, balkonuma, bana

Ordaki, ayrılık anındaki bakışların anlık buluşması vardır ya, pek çok sözden, eylemden çok daha fazlasını ifade eder

Bu yüzden ben ayrılırken de, gözüm onun evinde kalır Arkamdan kapalı perde açılacak mı? Perdenin aralığında onun beni bir daha uğurladığını görecek miyim?

Görürsem eğer, penceredeyse, arkamdan bakıyorsa, öylesi bir güzellik yaşarım ki, ayrılığın hüznü, birden coşkuya dönüşür

Bir defasında evinden çıktım kızın, gecenin bir vakti Arabama bindim, giderken döndüm arkama, penceresine baktım, arkamdan bakıyor mu diye

Gümbürt diye bir ses Sadece o değil, tüm mahalle pencereye fırladı Arkaya bakarak arabayı öne sürerseniz ne olacaksa o olmuş Yolun kenarında park etmiş duran bir arabaya bir geçirmişim, o kadar olur

Dahası Çarptığım araba, kızınki değil mi? Sen koca mahalle de git sevgilinin arabasını bul, çarpacak!

Ama vaz geçmedim, bakmaktan ve bana bakılıp bakılmadığını kollamaktan vazgeçmedim hiç

Şimdiki evim giriş katında Bahçemi orman gibi yaptım Doğal bir perde var, pencerelerimin ve terasımın önünde Ben arkasından bakabiliyorum gidenin, yaprak arabalarından, ama onun beni görmesi mümkün değil

Şimdi merak ediyorsam, o bakışma, o buluşma olacak mı diye, sokağa iniyorum Arabasına, ya da taksiye biniyor Az ilerde viraj var Dönüp kaybolana kadar arkasına, bana bakıyor mu? Son bir el sallıyor mu?

Sallamıyorsa, salla gitsin

"Arkadan bakma" üzerine çok sevdiğim bir de şarkı var Üstat Münir Nurettin söylerdi, kendisi için Şimdi belki benim için

Gönlümle Hasbıhal Necdet Atılgan yazmış sözlerini

Bilmem bu gönülle ben, nasıl yaşayacağım

O daha genç yaşında, benimse geçti çağım

Kurtulmak mümkün olsa bırakıp kaçacağım

Fakat ne yazık artık elinde oyuncağım

Onun zoru sürümek, beni gittiği yola

Ben giderim sağıma, o çeker beni sola

Arkasından bakarım, gözlerim dola dola,

Ey gençlik arkadaşım, sana uğurlar ola

Gözleriniz dola dola da olsa gençler, gidenin arkasından bakmak, giden sizseniz eğer, dönüp, arkanızdan bakana bakmak, çok ama çok güzel bir ayrıntıdır

İhmal etmeyin sakın

Hıncal ULUÇ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com