![]() |
Mutlu Ol Sevgilim..! Söz Ver Bana..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mutlu Ol Sevgilim..! Söz Ver Bana..!Şimdi anlatamam yüreğimde ki acıyı! ağlarsın,üzülürsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen mutlu ol tamam mı? tamam de sevgilim ![]() ![]() hiç üzülme olur mu? yaşamak istediğin ne varsa yaşa ve mutlu ol ![]() ![]() hatırlama beni hatırlarsan üzülürsün biliyorum ![]() ![]() seni ne kadar sevdiğimi, yarı yolda bıraktığım gelmesin aklına, gelirse kahrolursun biliyorum ![]() ![]() ağladığıma da bakma,inan mutlu ol diye bütün savaşım ![]() ![]() mutlu ol söz ver bana ![]() ![]() hadi söz de!! gelmeyeceksin!! geri dönmeyeceksin,söz ver!!! çok geç oldu saat gitmeliyim ![]() ![]() merak etme sen beni ![]() ![]() ![]() ![]() sakın aklına gelmeyeyim,arama beni olur mu? sakın arama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bakma boynum bükük durduğuma sadece yaşananların anısına üzgünüm ![]() ![]() ![]() ![]() hadi söz ver ![]() ![]() tamam kendimi kandırmayacağım ![]() ![]() gelmeni beklemeyeceğim ![]() ![]() söz ![]() ![]() bak bende söz veriyorum ![]() ![]() beni sevdiğini düşünmeyeceğim ![]() ![]() aldatmayacağım kendimi ![]() ![]() ama şimdi git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mutlu ol sevgilim!! söz ver bana ![]() ![]() ![]() inan içten söylüyorum mutlu ol!!! -alıntı- |
![]() |
![]() |
|