![]() |
Düşsek Bir Hayalin İçine, Olmaz Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşsek Bir Hayalin İçine, Olmaz Mı?Bir düşün orta yerindeydim doğdum dünyaya geldim ![]() Düşsek Bir Hayalin İçine Olmaz mı? Benim tercihim mi gelmek buradaki aklımla anlamam mümkün değil ama madem geldik şu gezegene tadını çıkarmak derdindeyim ![]() Sana kör kütük aşık olmak istiyorum mesela ![]() ![]() Senin üstüne kurulan düşlere ihtiyacım var ![]() ![]() Gözlerinde kaybolsam birlikte gezsek nereye gidiyorsan! Bütün sokakları mekanları görsek birlikte ![]() Bir Pazar sabahı kahvaltı etmeye gitsek yeşili bol ağaç altında hamaklar kurulu yerde minderleri olan bir kafede otursak ![]() ![]() Yağmurlu bir günde sinemaya geç kalsak ![]() ![]() ![]() Senin evde oturup maç izlemek istediğin benim caz konserine gitmek istediğim bir akşam saati kavga etsek sen tabağını tepsiye koyup televizyon karşısına geçsen ben söylenerek bulaşık yıkasam mutfakta ![]() ![]() İşten yorgun geldiğin bir akşam sana içinde gül yaprakları olan bir küvet dolusu sıcak su hazırlasam ![]() ![]() ![]() ![]() Aşık olsak birbirimize bir şarkının sözü ve bestesi gibi uyumlu olsak acı tatlı günler yaşasak bir ömrü paylaşsak birlikte inansan sen bu hayale ben sana kansam olmaz mı? Candan Ünal |
![]() |
![]() |
|