` Seviyordum; Gidiyordun.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
` Seviyordum; Gidiyordun..Ardından "iyiki" ile başlasın cümlelerim istedim "keşke" dedirtmek için ne çok uğraşmıştın oysaki ![]() ! Şimdi kelimelerim cılız Şimdi söylediklerim anlamsız![]() ![]() ! Bu yüreğe girişin kolay değildi çıkışınında kolay olmasını bekleme![]() ! Bekleme![]() !Sığdıramadın beni kalbine yüreğin bu kadar mı küçüktü ![]() ? Bir köşe bulamadın bana kuytu bir yer![]() Oysaki benim ki nasılda boştu doldurulmasını beklediğim![]() ! Sözlerin büyüktü kelimelerin ağır![]() Beni cümlelerine en ağır şekilde yakıştırdın hep yüreğine yakışamadığım kadar![]() ! Sensiz kaldığım ilk gün yüreğime ağır birşey oturdu ![]() İçimi acıtan canımı yakan; adını koyamadığım![]() ! Yüreğimi dolduran sendin bir zamanlarşimdi adını koyamadığım bir acı var![]() Al bunuda git senden geriye birşey kalmasın![]() kalmasın![]() ! Sevgi varken alınırdı zamanında verilmezse bir daha istenmezdi hani![]() Sevgin senin olsunda bana"eski beni" geri ver![]() Sen giderken o da gitmiş senin yüzünden![]() Hayallerim sende kalsın sen beni yolla yeter![]() ! Seni taparcasına sevmem sana yetmedi benden artık birşey beklemeyede yüzün yok ki ![]() ! Yetinmeyi bilmeyenesevgimi anlamayana daha fazlasını veremem![]() Sen beni haketmiyorsun kendimi sana layık görmüyorum artık![]() ! Git![]() Git hadi![]() ![]() Geri dönmeyi düşünme bile ben affetsem bile kırılan gururum buna izin vermeyecektir![]() ! Kendime yeni yollar çizmeye başladım şimdilerde bu yollar sana çıkmıyor artık seninle kesişmiyor ![]() Olurda kesmeye kalkışırsan diye söylüyorum kalemimi iyi tutuyorum artık yolda bırakanlar kendi yoluna döndürmesin diye tekrar ![]() ! Seviyordum; Gidiyordun ![]() Seviyordum; Gittin ![]() ![]() ![]() ![]() - Alıntı ![]() ![]() |
|
|
|