![]() |
Dinle Bitanem Dinle:( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dinle Bitanem Dinle:(![]() Dinle bitanem dinle ![]() ![]() ![]() ![]() Ne günlerdi onlar sevgilim el ele göz göze dizdizeydik ![]() ![]() Hatırlıyor musun bir gün biri sana takılmıştıda kavga etmiştik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırlıyor musun bitanem ? Hep gelecekten söz ederdik ![]() ![]() ![]() Ben hiç unutmadım, kampa bir genç gelmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra ayrılık mektubun geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık sizleri gözler olmuştum, ne yapıyordunuz ne ediyordunuz hepsini izliyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllarca ayrı kaldıktan sonra sanki bana aynı acıyı bir daha tattırmak ister gibi düğün davetini göndermişsin ![]() ![]() ![]() ![]() Bitanem gelinlikler içinde fevkalade olmuştun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dolu dolu gözlerle sesiz bir köşede sizi seyrettim bitanem ![]() ![]() ![]() ![]() Dayanamayıp görmeye geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra çocuklarınızı gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllarca hep o resme baktım, bakıpta avundum, al biraz da sen bak, artık bana lazım olmaz ![]() ![]() ![]() Bitanem bilirim sen neşelisindir, sıkıntılı acılı haberlerden sakınırsın, haberleri hiç sevmezsin ama hatırım için bir kerecik yalnızca bi defacık izle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dinle Bitanem Dinle:( |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dinle Bitanem Dinle:(Haberler: Sayın seyirciler dün gece yarı deli bir adam kendini pencerede aşağı attı ![]() ![]() ![]() ![]() "Söz ver birtanem, arkamdan ağlamayacaksın zaten ben hayatteyken ikimiz içinde yeterince ağladım ![]() ![]() ( nefretimsin'' ![]() ![]() ![]() ![]() Senin olmadigin bir sehirde ![]() ![]() ![]() Yangini olmadigin bir kalpte ![]() ![]() ![]() Nefesi olmadigin bir bedende ![]() ![]() ![]() Hayat devam ediyor !!! Sadece yasadigindan ve yasattigindan ibarettir hayat !!! Her biten gün basliyacak yeni bir günün habercisidir ! Tipki sevdalar gibi ![]() ![]() ![]() Biri gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelen gideni aratir derler ama ![]() ![]() ![]() Ben günesi umutla ugurluyorum ki geceye,umutlarimla tekrar dogsun diye !!! Seni gözyaslarimla birlikte akan nefretimle ugurladim! Her damlada haketmedigin beni ve benligimi senden geri alabileyim diye !!!! Birdaha dönme diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dönmeyi düsünme diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Döndügünde beni degil nefrete susamis gözlerimi görecegini bil diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kavra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bedenim sensizde nefes alicak !!!!! Dünya sensizde dönecek ![]() ![]() ![]() Ve yüregine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dinle ![]() ![]() ![]() n ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() n ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|