Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitanem, dinle

Dinle Bitanem Dinle:(

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dinle bitanem dinle!Bunlar sana son sözlerim,son yalvarışlarım belkide! Seni sevdiğimi tekrar tekrar anlatacağım bitanem Nasıl olsa biliyordun,mutlu olduğumuz günleri son bir defa daha hatırlatmak istiyorum

Ne günlerdi onlar sevgilim el ele göz göze dizdizeydik Beraber ağlar,beraber gülerdik Herkes bizi kıskanırdı değil mi bitanem ?

Hatırlıyor musun bir gün biri sana takılmıştıda kavga etmiştik Oysa sen gülmüştün sonra bana sarılıp seni seviyorum demiştin Bir defa evden kaçıp gelmiştin,oysa ben seni rüyamda görüyorum sanmıştım Ne kadar gülmüştün bitanem

Hatırlıyor musun bitanem ? Hep gelecekten söz ederdik Benim dede, senin nene olacağını düşünür düşünür gülerdik İçimizden bir an büyüsek derdik Sonrasını hatırlıyor musun bitanem ?

Ben hiç unutmadım, kampa bir genç gelmişti Hep ondan söz ederdin Artık ne geleceği düşünüyordun, ne de gülüyordun

Sonra ayrılık mektubun geldi Bu mektubun senden geldiğine inanmamıştım Bu acı ve insafsız sözler senden çıkmazdı Kendi kendime olmaz böyle diyordum

Artık sizleri gözler olmuştum, ne yapıyordunuz ne ediyordunuz hepsini izliyordum Bir gün ikinizi çardakta yakalamıştım Gözlerin korkudan faltaşı gibi açılmıştı! Öyle korkmuştun ki bitanem! Sana vurmaya kıyamadım!

Yıllarca ayrı kaldıktan sonra sanki bana aynı acıyı bir daha tattırmak ister gibi düğün davetini göndermişsin Gelmeyecektim ama dayanamayıp düğününe geldim

Bitanem gelinlikler içinde fevkalade olmuştun Sanki bir su perisi kadar güzeldin, ya o oda çok sıktı!! Bir an onu kıskandım senin yanında kendimi görmek isterdim ama o vardı Şimdiye kadar duymadığım bir kin duydum ona karşı

Dolu dolu gözlerle sesiz bir köşede sizi seyrettim bitanem Uzun bir zamandan sonra duydum ki çocuklarınız olmuş biri kız biri erkek çok mutluymuşsunuz

Dayanamayıp görmeye geldim Tıpkı eskiden kurduğumuz hayaller gibi bir evde oturuyordunuz Hayallerimizden tek fark evde ben değil o vardı Seni o öpüyor o sarılıyordu

Sonra çocuklarınızı gördüm Onlarda sizi görür gibi oldum O sırada sen kapıyı açtın Başımı kaldırıp sana baktım Ben sana ne yaptım ki birtanem!? Benden o kadar korktun seni bir daha hiç aramadım, gözlerimden kalbimden hiç silinmedin, benden artık korkma, benim gözyaşlarımdan ve sevgimden bir hatıra yolluyorum sana

Yıllarca hep o resme baktım, bakıpta avundum, al biraz da sen bak, artık bana lazım olmaz

Bitanem bilirim sen neşelisindir, sıkıntılı acılı haberlerden sakınırsın, haberleri hiç sevmezsin ama hatırım için bir kerecik yalnızca bi defacık izle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Haberler:

Sayın seyirciler dün gece yarı deli bir adam kendini pencerede aşağı attı Yüzünde acı bir gülüş, dudaklarında şuursuz sayıkladığı birtanem sözleri vardı

"Söz ver birtanem, arkamdan ağlamayacaksın zaten ben hayatteyken ikimiz içinde yeterince ağladım

(

nefretimsin''Oysa Nefesimdin

Senin olmadigin bir sehirde

Yangini olmadigin bir kalpte

Nefesi olmadigin bir bedende

Hayat devam ediyor !!!

Sadece yasadigindan ve yasattigindan ibarettir hayat !!!

Her biten gün basliyacak yeni bir günün habercisidir !

Tipki sevdalar gibi

Biri gelirBiri gider

Gelen gideni aratir derler ama Gelen gidenden daha yürekli cikar !!!

Ben günesi umutla ugurluyorum ki geceye,umutlarimla tekrar dogsun diye !!!

Seni gözyaslarimla birlikte akan nefretimle ugurladim!

Her damlada haketmedigin beni ve benligimi senden geri alabileyim diye !!!!

Birdaha dönme diye

Dönmeyi düsünme diye

Döndügünde beni degil

nefrete susamis gözlerimi görecegini bil diye

Kavradüsünmeniye diye sorma diye

Bedenim sensizde nefes alicak !!!!!

Dünya sensizde dönecek dönecek unutma !!!

Ve yüregineellerinegözlerine söylüyorum

dinle

nefretimsin

Oysa ki

nefesimdin !!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com