Gidiyorum Yani Artık Olmayacağım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gidiyorum Yani Artık Olmayacağım![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() yani artık olamayacağım ![]() ![]() ![]() Vazgeçiyorum senden, bu şehirden , bu hayattan ![]() ![]() Özlem duyduğunda sesimi duyamayacaksın artık Ellerini uzattığında sıcaklığını hissedebileceğin ellerim olmayacak ![]() ![]() Sana uzaklıkğını benim bile bilmediğim bir yere gidiyorum ![]() ![]() Biliyorum arayacaksın beni Km lerce koşacaksın arkamdan, yakalamaya bulmaya çalışacaksın ![]() ![]() Sadece hissedeceksin varlığımı ![]() ![]() ![]() Dedim ya sevgilim ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() Gittiğimi bile bilemeyeceksin ![]() ![]() Son kez sesimi duyamayacaksın Gözlerime bakıp Seni Seviyorum diyemeyecek, sımsıkı sarılıp veda edemeyecesin ![]() ![]() Diğer ayrılıklarımıza benzemeyecek bu ayrılığımız ![]() ![]() Sonunda geri dönmeyeceğim ![]() ![]() Arkamdan nefesin tükenene kadar gitme diye bağıramayacaksın ![]() ![]() Artık baş başa yaptığımız sabah kahvaltıları olmayacak ![]() Sabah yürüyüşlerimiz , akşamları telaşlarımız olmayacak ![]() ![]() ![]() Bir daha ay ışığının sahile vurduğunda kulağımıza gelen dalga seslerinde dans edemeyeceğiz ![]() ![]() Sarılamayacağız sımsıkı ![]() ![]() ![]() Unutacaksın beni ![]() yada unuttuğunu düşüneceksin belli bir süre ![]() ![]() Benimle yaşadığın her şeyden kaçacaksın ![]() ![]() Beni hatırlatan ne var sa ![]() ![]() ![]() Kalbinden söküp atamayacaksın ![]() ![]() ![]() "Yorumsuz Bir Hayatı Seçiyorum ![]() ![]() Doymadım İnan Kanmadım Sevgine ![]() ![]() Gidiyorum![]() ![]() ![]() Hoşçakal Can'ımın içi Hoşçakal ![]() ![]() "
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gidiyorum Yani Artık OlmayacağımVazgeçiyorum senden, bu şehirden , bu hayattan ![]() ![]() Özlem duyduğunda sesimi duyamayacaksın artık Ellerini uzattığında sıcaklığını hissedebileceğin ellerim olmayacak ![]() ![]() Sana uzaklıkğını benim bile bilmediğim bir yere gidiyorum ![]() ![]() Biliyorum arayacaksın beni Km lerce koşacaksın arkamdan, yakalamaya bulmaya çalışacaksın ![]() ![]() Sadece hissedeceksin varlığımı ![]() ![]() ![]() Dedim ya sevgilim ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() işte tam beni anlatıyor ![]() ![]() çok güsel güsel ötesi olmuş hatta ![]() teşkrler yeşim sen bu konuda bitanesin
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gidiyorum Yani Artık OlmayacağımSeviyorum diyemeyecek, sımsıkı sarılıp veda edemeyecesin ![]() ![]() Diğer ayrılıklarımıza benzemeyecek bu ayrılığımız ![]() ![]() Sonunda geri dönmeyeceğim ![]() ![]() Arkamdan nefesin tükenene kadar gitme diye bağıramayacaksın ![]() ![]() ![]() Unutacaksın beni ![]() yada unuttuğunu düşüneceksin belli bir süre ![]() ![]() Benimle yaşadığın her şeyden kaçacaksın ![]() ![]() Beni hatırlatan ne var sa ![]() ![]() ![]() Kalbinden söküp atamayacaksın ![]() ![]() ![]() "Yorumsuz Bir Hayatı Seçiyorum ![]() ![]() Doymadım İnan Kanmadım Sevgine ![]() ![]() Gidiyorum![]() ![]() ![]() Hoşçakal Can'ımın içi Hoşçakal ![]() ![]() "seve seve gitmek çok zor beah ![]() ![]()
|
|
|
|