Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gidiyorum, olmayacağım

Gidiyorum Yani Artık Olmayacağım

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gidiyorum yani artık olamayacağım

Vazgeçiyorum senden, bu şehirden , bu hayattan Özlem duyduğunda sesimi duyamayacaksın artık Ellerini uzattığında sıcaklığını hissedebileceğin ellerim olmayacak Sana uzaklıkğını benim bile bilmediğim bir yere gidiyorum Biliyorum arayacaksın beni Km lerce koşacaksın arkamdan, yakalamaya bulmaya çalışacaksın Sadece hissedeceksin varlığımı

Dedim ya sevgilim Gidiyorum

Gittiğimi bile bilemeyeceksin Son kez sesimi duyamayacaksın Gözlerime bakıp Seni Seviyorum diyemeyecek, sımsıkı sarılıp veda edemeyecesin Diğer ayrılıklarımıza benzemeyecek bu ayrılığımız Sonunda geri dönmeyeceğim Arkamdan nefesin tükenene kadar gitme diye bağıramayacaksın Artık baş başa yaptığımız sabah kahvaltıları olmayacak Sabah yürüyüşlerimiz , akşamları telaşlarımız olmayacak

Bir daha ay ışığının sahile vurduğunda kulağımıza gelen dalga seslerinde dans edemeyeceğiz Sarılamayacağız sımsıkı

Unutacaksın beni yada unuttuğunu düşüneceksin belli bir süre

Benimle yaşadığın her şeyden kaçacaksın Beni hatırlatan ne var sa

Kalbinden söküp atamayacaksın

"Yorumsuz Bir Hayatı Seçiyorum Doymadım İnan Kanmadım Sevgine Gidiyorum

Hoşçakal Can'ımın içi Hoşçakal"

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Vazgeçiyorum senden, bu şehirden , bu hayattan Özlem duyduğunda sesimi duyamayacaksın artık Ellerini uzattığında sıcaklığını hissedebileceğin ellerim olmayacak Sana uzaklıkğını benim bile bilmediğim bir yere gidiyorum Biliyorum arayacaksın beni Km lerce koşacaksın arkamdan, yakalamaya bulmaya çalışacaksın Sadece hissedeceksin varlığımı

Dedim ya sevgilim Gidiyorum

işte tam beni anlatıyor çok güsel güsel ötesi olmuş hatta

teşkrler yeşim sen bu konuda bitanesin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Seviyorum diyemeyecek, sımsıkı sarılıp veda edemeyecesin Diğer ayrılıklarımıza benzemeyecek bu ayrılığımız Sonunda geri dönmeyeceğim Arkamdan nefesin tükenene kadar gitme diye bağıramayacaksın

Unutacaksın beni yada unuttuğunu düşüneceksin belli bir süre

Benimle yaşadığın her şeyden kaçacaksın Beni hatırlatan ne var sa

Kalbinden söküp atamayacaksın

"Yorumsuz Bir Hayatı Seçiyorum Doymadım İnan Kanmadım Sevgine Gidiyorum

Hoşçakal Can'ımın içi Hoşçakal"

seve seve gitmek çok zor beah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com