![]() |
Gidiyorum Yani Artık Olmayacağım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidiyorum Yani Artık Olmayacağım![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vazgeçiyorum senden, bu şehirden , bu hayattan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedim ya sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğimi bile bilemeyeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir daha ay ışığının sahile vurduğunda kulağımıza gelen dalga seslerinde dans edemeyeceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutacaksın beni ![]() ![]() ![]() ![]() Benimle yaşadığın her şeyden kaçacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbinden söküp atamayacaksın ![]() ![]() ![]() "Yorumsuz Bir Hayatı Seçiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoşçakal Can'ımın içi Hoşçakal ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidiyorum Yani Artık OlmayacağımVazgeçiyorum senden, bu şehirden , bu hayattan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedim ya sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() işte tam beni anlatıyor ![]() ![]() ![]() ![]() teşkrler yeşim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidiyorum Yani Artık OlmayacağımSeviyorum diyemeyecek, sımsıkı sarılıp veda edemeyecesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutacaksın beni ![]() ![]() ![]() ![]() Benimle yaşadığın her şeyden kaçacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbinden söküp atamayacaksın ![]() ![]() ![]() "Yorumsuz Bir Hayatı Seçiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoşçakal Can'ımın içi Hoşçakal ![]() ![]() ![]() seve seve gitmek çok zor beah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|