Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitti, gittin, gözlümsen, hayat, yagmur

Yagmur Gözlüm)Sen Gittin Hayat Bitti

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Son bir defa sarılabilmek için sana ne yapmalıyım bilmiyorum

Bir kere daha öpebilmek için dudağının yanındaki boşluktan; nelerimi vermezdim bilemezsin

Seni çok özledim ne dağlar aştım ne yollar kat ettim belki uzaklarda aklıma gelmesin diye ama ne kadar kaçtımsa o kadar yaklaştım sana Yağmurlarda çıkmadım dışarı doğan hiçbir güneşi umursamadım sen yoksun diye kendimi yok saydım sen yoksun diye hayat yokmuş gibi yaşadım tek hayatım vardı benim oda gözlerine baktığımda yaşadığım hayattı sen yoksun gözlerin yok ve inan hayat yok

Günler geçti haftalar geçti aylar geçti ben senden geçemedim unutamadım sıcaklığını Yanında başlamak istiyorum güne seninle ıslanmak istiyorum eskisi gibi sırılsıklamken yağmurlar altında bana şarkılar söylemeni istiyorum Yağmurlar anlamsız inan bende anlamsızım kalbime anlam katan tek varlık sensin

Bu kaçıncı kendime söz verişim bilmiyorum bu kaçınca kalbime gömüşüm hatırlamıyorum bile

Olmuyor işte cennet gözlerine hala aşığım

Gel diyemem artık sana eskisi gibi değil hiçbir şey farkındayım ama hissediyorum seni bunu unutma

Öyle zamanlar var ki eskiden hayaller kurduğumuz şimdi o zamanları yaşıyoruz ama dokunamıyorum sana birkaç adım ötemdesin ‘işte o an’ diyemiyorum… Ama eminim sende düşünüyorsun sende o anları farkındasın… Peki, neden bu işkence çok mu zaman geçti çok mu geç kaldık

Hiç bir şey için geç değil bebek gözlüm parçalanmış kalbimi bir tek sen onarabilirsin

İnsan sevdiğinin kokusunu hissedebilir mi yoksa deliriyor muyum? Her yerde sanki senin kokun Sanki baktığım her yerde gözlerin Kalbimde bir ağırlık senin elin biliyorum kalbim ellerinde ellerin ise kim bilir nerde? Ellerin benden uzakta ama kalbimi uzaklara atma onu hisset eş ruhum

Burnumda kokun kalbimde aşkın gözlerimde hayalin var anla artık daha ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ya da başka nasıl anlatılır bilmiyorum

Sen gittin hayat bitti ben bittim

Bekliyorum hayat yeniden başlayacak mı?emin değilim…

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

sAdEcE) sENi uMuRsAMıoRuM ArtıK

ne sensizliğin ucu bucağı görünüor ne de senli günler mutluluk fısıldıor

çökmüş bir binanın son enkazlarını kaldırıorum bugün sensizliğe son busemi takıorum senli gecelerime bir yıldız arıorum bugün senden başka herşeyi düşünücem sensizliğin koynunda uyumak yok artık gündüzleri senli düşünceler dalıp hayyaller ülkesine gitmek we elinden şekeri alınmış bi çocuk gibi dudağnı büküp ağlamaklı yürümek yok

zor oldu pembeyle siyahı aynı anda yaşamak we çok kolaydı durup durup hayıflanmak

sızılarıma bir merhem yaptım kendimce hergün bir defa gülümseme sadece kendim için

senli we sensiz günlerde zorla yaptığım tek şey bu ama artık bir kelebek misali hergün yeniden doğucam hergün başka bir ben içine derin bir çekerek kalkıcak o sıcacık yatağından

artık senden başka şeylerin olduğunu we başka şeyleri de umursamayı öğrendim yırtık bir paltoyla gezen amcalar ayağında soğuktan koruduğunu sanarak giydiği olmayan pabuçlarıyla o minicik çocuklar sofraya hiçbişi koyamadığı için gözyaşlarıyla çocuklarının karnını doyurmaya çalışan çaresiz anneler bir ekmek parası bile bulamadığı için kendi kendini yiyip bitiren babalar

bu kocaman dünyada bunları düşünmek warken senili we sensiz geçen günlere ağlamıycam artık

sıcacık ewimde kahwemi alıp tw karşında otururken bir kez daha şükredicem Allaha beni, senli günlerdeki çöl sessizliğinden we sensiz günlerdeki fırtınadan koruyup,herşeye sahip olduğum hayatıma yeniden başlattığı için

artık ne sen warsın ne de o çekilmez sensizlik

anılar wardı onları da attım bugün düşlerime

artık ne elimden şekerimi alan war ne de bir merheme ihtiyacı olan yara

biras sızlıor ama kanamıor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com