Benim Adım Seni Sevmek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Benim Adım Seni SevmekToprağım ben, ayaklarının altında çiğnediğin, seni taşıdığım, içime aldığım bedenini; sana ne güzellikler verdiğimin farkına varmadığın toprağım ben ![]() Bazen suyum ben Vücudunu sarıp seni serinleten, seni temizleyen, içine dolup sana hayat veren suyum Sahilin ucunda ayaklarını gıdıklayıp bana kulaç atman için seni çağıran denizim, hep maviyim![]() İçimdeki parıltıları fark edince, kaynağını merak edip çevirdiğinde güneşe bakışlarını, gökyüzünde gülümseyen güneş benim Geceleri seni aydan izleyip -bir gecenin hasretiyle- günün ilk huzmelerinde sana sarılan benim Ben bir tek seni görüyorum, sen ise bir kez bana bakamadan -aslında- her şeyi benimle görüyorsun![]() Her yeri saran gökyüzüyüm ben Yine maviyim, yine umut dolu ve seni gördükçe sana sarıldıkça mutlu olan; üzerimde sana yeni sürprizler hazırlayan benim![]() Rüzgarım ben ve nasıl istersen öyleyim Sıcak olup tenine dokunan, soğuk olup titrediğinde sana sarılan benim Her yönden bu şehre esen ben; kokunu istediğin yere götüren yada istediğin kokuları sana getiren; rüzgarla saçlarını savuran benim![]() Bir yağmur damlasıyım ben yada tüm yağmurlar benim İlk olarak saçına dokunan sonra tüm vücuduna akan; sen yalnız dolaştıkça tanelerimin içinde, mutlu olan benim![]() Tüm bunlardan hayat bulup bir gece, yalnız benim için döktüğün göz yaşınım Gözlerinin içinden canıma kıyıp yanağına bıraktığın ve seni izleyerek öldüğüm anda anladım ki; seni sevmek sevmenin bir adı Kollarımla gözlerine tutunmaya çalışırken söylüyorum; benim adım seni sevmek
|
|
|
|