|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biriktirirdim, cümleler, için, noktalı |
![]() |
Üç Noktalı Cümleler Biriktirirdim Senin İçin... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üç Noktalı Cümleler Biriktirirdim Senin İçin...Ne kir, Ne de toz ![]() ![]() Yıllar birikmiş paçalarımda ![]() ![]() Sıralı dağlar ardına koşturduğum senli düşler, düşünceler vardı ceplerimde ![]() ![]() Her sana ulaşma isteği içimde belirdiğinde, ellerime alır serperdim yüzünü, yeryüzünün dört bir yanına ![]() ![]() Her taraf senin düşlerinle dolardı, her düşünce sana varırdı Yollar sana çıkar, gözler sana bakar, birikmiş yıllar bir sana söz geçiremezdi ![]() ![]() Yıllanmış şarap gibiydin gönül mahzenimde ![]() ![]() ![]() Halbuki ne kadar yakınımdaydın, bir nefes üfleyişi kadar ![]() ![]() Üç noktalı cümleler biriktirirdim senin için( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konulan her noktaya bir ömür biçerdim, ömrünün uzun olmasını dilerdim ![]() ![]() Ağırlığın omuzlarımdan başlar, ayak parmak uçlarıma kadar inerdi ![]() ![]() Bükülürdü belim, susardı dilim, konuşamazdım sana karşı ![]() ![]() Konuşabilseydim eğer, yine "Seni Seviyorum" derdim ![]() ![]() Hiç bir engel yoktu benim çağlayan ırmağımın önünde ![]() ![]() Bir can borcum vardı, o da ALLAH'a aitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir masaLın hiç kaybetmeyen kahramanı gibi hissederdim senleyken ![]() ![]() Oysa bir kukla tiyatrosunda, ipleri başkasının ellerinde olan oyuncakmışım ![]() ![]() Hey sen ![]() ![]() Sola fazla çekme ipi, Orada yüreğim var ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|