![]() |
Aşk İlacı Ve Aşk Doktoru !! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk İlacı Ve Aşk Doktoru !!Aşk doğa eczanesinde nasıl elde edilir? İlacın Adı: Aşk Familya: Sevdaca Bitki Adı: Aşkus Tadarus Elde Edilişi: Aşkı elde etmek için türlü yöntemler vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fiziki Özellikleri: Pembe renkli kristallerden olusur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimyasal Özellikleri: Kaba sözlerden alınır ![]() ![]() ![]() ![]() Saflık Muayenesi: Aşkın ne ölçüde "saf" olduğunu anlamak için ihanet, aldatma, matrak geçmeyle ne ölçüde dayanıklı olduğu anlaşılır ![]() Miktar Tayini: Aşk enjekte edilmiş ve hassas tartılmış bir insan, bir haftada kilo kaybederse bu uluslararası ölçülere göre en az Romeo-Juliet, Türk ölçülerine göre Leyla Mecnun aşkına eşittir ![]() Kullanışı: Nisan ve nikahta az dozlarla alınmalı, fazla miktarı, magandalardan para kopartmada kullanIılır ![]() ![]() ![]() ![]() Teşhisi: Kalp çarpıntısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kullanışı: Kalbi hızlandırmak için, alçak dozda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlacın Reklamı İçin Uygun Slogan: Karanfilim ez beni, çift kanatlı tülbentten süz beni, sen kalem ol ben divit, reçeteye yaz beni ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|