![]() |
Yalnızlık Konuşuyor Bugün Dudaklarım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalnızlık Konuşuyor Bugün Dudaklarımyalnizlik176ue6nh1 ![]() " Yoklugun Dokunuyor artik kanima zehir gibi " "Yalnizlik Konusuyor bugun dudaklarim herzaman ki gibi ![]() ![]() Yalnizdim Yine Ben Sensiz ![]() ![]() ![]() ne sen'li hatiralar ![]() ![]() ![]() ne Sen'li Kelimeler Sen yokdun artik odamda ![]() ![]() ![]() ![]() "S-u-s-t-u-m" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece " A-g-l-a-d-i-m ![]() ![]() ![]() Seni dokdum gozyaslarimdaClick the image to open in full size ![]() ![]() ![]() Artik dokunuyordum k/canima OzleminClick the image to open in full size ![]() ![]() " Sen " Dokunuyordun Bana ! Su aci ceken kalbimeClick the image to open in full size ![]() Yokdun yanimdaClick the image to open in full size ![]() ![]() KendimeClick the image to open in full size ![]() Ellerim ellerine dokunamiyor ya Gozlerin gozlerime bakamiyor ya Iste bunlar dokunuyordu Kanima ! Artik dayanirmiyim bilmiyorum Ne yapsam derdime care bulamiyorum Buralarda olsanClick the image to open in full size ![]() Dokunsam tenine Simsicak yuregine Özledim Işte " Yoklugun " Dokunuyor kanima " Sensizlik " Acitiyor yarali yuregimi " Hasretin " yakiyor ates gibi " Özlemin " yanar kavurur icimi ![]() ![]() ![]() ![]() Yanar kavruluruz biz ; Sen oralarda ben buralarda Bilemeyizki Bu hasretlik ne zaman bitecek bu yalan dunyada Sadece biliriz & severiz sonsuza ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|