![]() |
Oyunların Adı 'Aşk' Kaldı.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oyunların Adı 'Aşk' Kaldı..![]() Oyuncakları bırakıp yürekler ile oynayalı; oyunların adı 'AŞK' kaldı ![]() ![]() ![]() Küçük bir çocuğun masumluğunu taşıyordu yüreğim ![]() ![]() Öyle sevmişti ki ![]() ![]() ![]() ![]() Herkese inanırdı kolaylıkla ![]() ![]() ![]() ![]() Oynadığı oyunlardan ayrı tutmuştu seni ![]() ![]() Ne oyuncak olacaktı, ne de oyunbozanlık yapacaktı ![]() ![]() Olmadık şeylere küserdik çocukken, sonra bir bakmışız yine kaldığımız yerden oynamaya başlamışız bile ![]() ![]() O kadar kısa sürerdi ki kırılganlıklar, alınmalar ![]() ![]() Oysa şimdi ardına bakmadan gitmeleri tercih ediyoruz ![]() ![]() Kırılmışlıkları içimizde tutarak en ağırından gitmeleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saklambaçlarımın adı sen oldu ![]() ![]() Sen saklanırdın ben seni bulurdum ya hani ![]() ![]() ![]() ![]() Artık duvara dönüp, kapamıyorum gözlerimi ![]() ![]() Biliyorum saklandığın yerden çıkmayacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anladım büyümüşüz, Anladım masumluğumuzu yitirmişiz ![]() ![]() Ben oyun oynamayı bıraktım, hayat bana oynamaya başladı artık ![]() ![]() En çokta bunu anladım ![]() ![]() Toz pembe gelen hayat, artık başka renklere gebe kaldı ![]() ![]() Herşey siyaha döndü, gözlerimin rengi bile ![]() ![]() Gözlerimdeki ışıltı, yerini hüzne bıraktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlamak hiç yabancı değil artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben büyüdüm ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ki böyle büyütmek istememiştim yüreğimi ![]() ![]() Haketmediği darbeler aldı ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yapacağını bilmeden, elim cebimde geziniyorum hayatta ![]() ![]() Anlamsızım bu aralar ![]() ![]() ![]() ![]() Acının; sadece düşüp, yaraların kanamasını sanan ben, şimdi acının ve mutluluğumun adının sen olduğunu öğrendim ![]() ![]() Oyunlarım öksüz kaldı ![]() ![]() ![]() ![]() Çağırıyorlar gitmiyorum ![]() ![]() Biliyorum ki gözlerimi tekrar yumduğumda, saklanıp çıkmayacaklar ![]() ![]() Beni bırakacaklar öyle koca bir duvarın önünde ![]() ![]() Ben artık mızıkçılarla oyun oynamıyorum ![]() ![]() Ben artık boyumdan büyük oyunlara kalkışmıyorum ![]() ![]() Küçükken oyunlarımızın adı yoktu ![]() ![]() Büyüdük oyunlarımızın adı aşk kaldı ![]() ![]() Aşk oyun değildi ![]() ![]() ![]() ![]() Oynadın ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTI ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|