|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alkışlasınlar, çek, koy, noktayı, perdeyi |
![]() |
Noktayı Sen Koy, Perdeyi Sen Çek De Yine Alkışlasınlar Seni...! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Noktayı Sen Koy, Perdeyi Sen Çek De Yine Alkışlasınlar Seni...!İsyana aşeriyor yüreğim bu gece ![]() ![]() ![]() Yaşananlara yaptıklarına acıttıklarına kanattıklarına yanıyor ![]() İsyana aşeriyor dilim bu gece ![]() ![]() ![]() Susuşlara bitişlere var olamayışlara çığlık atıyor ![]() İsyana aşeriyor gözlerim bu gece ![]() ![]() ![]() Dökülen yaşlarına göremediği mutluluk tablolarına gidişlere yol ayrımlarına ağlıyor ![]() Biraz daha büyüdüm bu gece ![]() ![]() ![]() Yüzüme her gülenin dost olmadığını bir kez daha anladım ![]() Çok radikal kararlar aldım mesela ![]() ![]() Yanlı taraflarımı attım bu gece ![]() ![]() ![]() Senin bana hiç olamadığın kadar öznel olup geldim yanına ![]() Sahte sözlerden etkilenmeden aldım seni sol yanıma ![]() Kendi dünyamı tanıdım bu gece ![]() ![]() ![]() Sen olmayınca yıkılacak kadar küçük olmadığını anladım ![]() ![]() Senin yaptığın gibi başkalarıyla değil kendimle paylaşarak yaşar bu sevda ![]() ![]() Ulu orta her yerde paylaşacak kadar onursuz olmadı benim sevdam ![]() ![]() ![]() ![]() Milletin ağzına sakız olacak kadar alçalmadı ![]() ![]() Senin yaptığını yapmadım mesela ![]() ![]() ![]() Sevdiğime laf söylettirmedim ![]() Sende hiç var olamayan bende ise yok olamayan "biz" i harcatmadım bozuk para niyetine ![]() Korudum kolladım aşkı ![]() Kadrim kıymetim bilinmedi diye pes etmedim ![]() Sonuna kadar savaştım ![]() Var olduğunu sandığım "biz" i kurtarmak adına engin denizlerde kulaç attım ![]() Boş yere çırpındı yüreğim yok yere tuttu nefesini ![]() ![]() ![]() Benim susmayan kalemim seninse boş konuşan dilin en mutsuzundan bir son yazmış bile bizim için ![]() Şimdi nokta koymak düşer bize ![]() ![]() ![]() Hadi! İndim ben sahneden ![]() ![]() ![]() Çektim elimi ayağımı ![]() ![]() ![]() Noktayı sen koy perdeyi sen çek de yine alkışlasınlar seni ![]() ![]() ![]() *Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|