Gönderilmemiş Mektuplar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gönderilmemiş MektuplarNereye varmıştın ![]() ![]() ya da nereye varmak için çıktın aceleyle, ruhumu kapladığın odamdan çıkarak![]() ![]() neden hep bir yere yetişmek zorundaydın, neden hep yapman gereken bir işin vardı![]() ![]() kalamazmıydın kayıtsız,hayatında bir gün olsun dünyevi işlerine![]() ![]() oysa ne çok yetmene ihtiyacı var ruhumun, ve ne çok ihtiyacım vardı;erkekliğimin, kadınsı dokunuşlarına![]() ![]() ![]() Geceler boyu, ruhumu ısıttığın yataktan kalkarak, sessiz çığlıklarla ağlayışlarına hep uyandım ![]() ![]() neden ağlıyordun, neden göz pınarlarına, ömrünün notasının sol anahtarına veriyordun,hiçbir zaman anlayamadım![]() ![]() ve bir kez olsun sorma cesaretini bulamadım kendimde![]() ![]() korktum, yaramazlık yapınca şekeri elinden alınacak çocu gibi![]() ![]() korktum![]() ![]() kötü bir şey söylersem ‘’diline acı biber sürerim’’ diyebilme ihtimalinden![]() ![]() bilsen ne kadar çok isterdim, her daim boğulmakta olduğun okyanusta kaybolmayı![]() ![]() neden durmadan sevişiyordun benimle, neden tatminkarlıkla susturmaya çalışıyordun![]() ![]() neden gözyaşlarına içime akıtmıyordun![]() ![]() neden ruhunu sunmuyordun bana![]() ![]() neden hep nedenlerin arasında seni kaybediyorum![]() ![]() bu kadar mı zor, giden bir arabanın arka penceresine kayıtsız kalmak![]() ![]() bu kadar mı zor; bedenime dokunmadan ruhuma dokunman![]() ![]() ![]() Hep umutsuz zamanlar da tutundum sevdana ![]() ![]() ne zaman ben geldim desem, sen gitmek üzere oluyordun![]() ![]() hiçbir zaman yetişemedim senin zamanına![]() ![]() ya az önce gelmiş oluyordun ya da neredeyse çıkmak üzere![]() ![]() ve ben her zaman seni, bu kapıdan uğurladım![]() ![]() hoşgeldin diyemeden![]() ![]() oysa ne çok bekleyişler yaşadım yokluklarında![]() ![]() ve hala bekliyorum![]() ![]() nedenlerin bilinmezliğinle![]() ![]() ![]() Bekliyorum ![]() ![]() nedenini bilmeden, sadece bekliyorum![]() ![]() belki de beklemek ruhuma iyi geliyordur![]() ![]() ya da; beklemenin anlamı sen olduğu için bekliyorumdur![]() ![]() bu kapıdan en son çıkarken bekle demiştin, bekliyorum![]() ![]() bekliyorum ama geleceğim dedin mi bilmiyorum![]() ![]() bekliyorum![]() ![]() sorma nedenini, bilmeden bekliyorum![]() ![]() ![]() Ne zaman dolmuştu zamanım ![]() ![]() ![]() Geceler boyu teninle susuzluğumu giderirken, sende hala var olduğumu düşünürken, meğer ne çok yanılmışım ![]() ![]() çoktan bitmişsin, çoktan gitmişsin ama anlamamışım![]() ![]() ’’sevdasının varlığıyla sarhoş oluyorken insan, aslında çoktan gitmiş olanları göremiyormuş![]() ![]() ’’görememişim![]() ![]() tensel temaslardan sonra gelen, sessiz ağlayışlarının, pişmanlığının yüzüne vurduğu bir silleden ibaretmiş![]() ![]() görememişim![]() ![]() affet![]() ![]() gidişlerini zora soktuğum için![]() ![]() ![]() Bugün de gece indi şehrine,odam tekrar salgılamaya başladı kokunu,ve beynim umarsızca itaat etmeye başladı sevdana ![]() ![]() ev ne kadar da sessiz, kulaklarımı sağır ediyor![]() ![]() sesini duymaya ihtiyacım var,delice sarmalarına gel ne olur![]() istediğin kadar anlat benim sana duyduğum sevdayı,senin başkalarına nasıl verdiğini anlat istersen![]() ama ne olur gel bugün![]() ruhunu okşatmak için bile olsa gel,gecenin yarısı gelen bir telefonla,beni bırakıp sevdiğin adamın kollarına gitcek olsan bile gel![]() ama ne olursa olsun gel ruhunu okşatmak için gel ruhumu okşamak için gel ikinci adam olsam bile gel![]() sesini duymaya çok ihtiyacım var![]() yoksa bu sesizlik ya sağırlığa gebe yada sonsuz bir uçuruma![]()
|
|
|
|