![]() |
Ben Aşk'ı Sen Gittin Diye Yaktım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Aşk'ı Sen Gittin Diye Yaktım..Terk edilmiş bir sokaktayım ![]() ![]() Bütün duvarlar bana dargın ![]() ![]() Dargın bana bütün yollar,Seni sevdiğim için ![]() ![]() Ardından ağladığım için ![]() ![]() ![]() Oysa ![]() ![]() Yıldızlı gecelerde gözlerini gölgeleyen bendim ![]() ![]() Şafağın ışıklarını birer birer ben söndürdüm ![]() ![]() Bulutları ben iteledim dağ başlarına ![]() ![]() Sevdalılarını sığ denizlerde boğan bendim ![]() ![]() ![]() Nehirleri ben kuruttum ![]() ![]() Ve Ask'ı ben yaktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir labirentin sonundayım şimdi ![]() ![]() Ya yasayacam ya da öleceğim ![]() ![]() İkiside benim elimde ![]() ![]() Bütün sokaklar dilsiz,bütün sokaklar sağır ![]() ![]() Teker teker geçtim karanlık odalardan ![]() ![]() Yüreğim paramparça aştım engelleri ![]() ![]() Takıldım,düştüm,çok beter hırpalandım ![]() ![]() Ama inan bana Ay Parçam ![]() ![]() Sevdandan bir nefes,Tek bir nefes olsun usanmadım ![]() ![]() ![]() Bütün sokakların gözü benim üzerimdeydi ![]() ![]() Aklımda sen varsın diye ![]() ![]() Beni en zayıf yerimden vurdular " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok uzaklardaydın, nasıl bilecektin ![]() ![]() Geceydi ![]() ![]() ![]() Karanlıktı ![]() ![]() ![]() Bitmiştim ![]() ![]() ![]() Beterdim ![]() ![]() ![]() Neye yarardı ki sensiz Ask? Bir kez daha gitmeyesin diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnce yağmurlu bir gecede,Kör bir bıçak gibi saplandın yüreğime ![]() ![]() Kan çıkmadı mı sanıyorsun gözlerimden ![]() ![]() Bir sırrımı daha öğrendi gökyüzü ![]() ![]() Ne ay anladı, ne güneş ıslak yüreğimi ![]() ![]() Kara dumanlar yolladım sana,Sarsın diye vefasız bedenini ![]() ![]() Soğuktu,karanlıktı, çiseliyordu ![]() ![]() Isıtmak için sensiz bedenimi ![]() ![]() Sevapsız bir günahkarım şimdi ![]() ![]() İşte çırılçıplak karşındayım ![]() ![]() Dalgaları elinden alınmış bir gemi ![]() ![]() Yıldızları çalınmış bir gökyüzü ![]() ![]() Buzulları erimiş ılık bir kutup ![]() ![]() Ve karanlıkta çalınan bir ıslık gibiyim ![]() ![]() En mahrem sırrımı doluyorum boynuna ![]() ![]() Masum çocukların uçurtmalarını ben parçaladım ![]() ![]() Oyuncaklarını kıran bendim bebeklerin ![]() ![]() İçimdeki yangınlara sığdırıyorum Göz yaşlarımı ![]() ![]() Bir kıvılcım oldu ismin dudağımda ![]() ![]() Geceydi ![]() ![]() ![]() Karanlıktı ![]() ![]() ![]() Bitmiştim ![]() ![]() ![]() Beterdim ![]() ![]() ![]() Deli gibi yollara düştüm,Belki ölürüm diye ![]() ![]() ![]() Olmayınca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir baksana şu halime, ellerim kan ter içinde ![]() ![]() Bir diken yüzünden bütün gülleri birer birer ateşlere attım ![]() ![]() Gitti dediler senin için, Bilmiyordum ![]() ![]() ![]() Ne senle oluyor, ne de sensiz ![]() ![]() Yokluğun cehennemin diğer adıymış ![]() ![]() Ben deli, ben divane,Nerden bilecektim? ![]() ![]() Ey ayın en güzel hali olan parçam ![]() ![]() Ben Aşk'ı Sen Gittin Diye Yaktım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|