![]() |
Sanma Keşkelerim Var! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sanma Keşkelerim Var!Varsın vefasız desinler ![]() ![]() ![]() Vazgeçtiğim sen değildin ![]() ![]() Unutmak, boşlukta olmak, hiç yaşanmamış saymak istediğim ![]() ![]() Sanma keşkelerim var! Hiç mi hiç pişman değilim ![]() ![]() ![]() Varsın benden nefret etsinler ![]() ![]() eskisini derlemek, toplamak, katlayıp bir daha açılmayacak çekmecelere sıkıştırmak zaten zor ![]() İnsan yeni bir yola adımını atarken eskisine her an dönmeye hazır oluyor ![]() ![]() Tozlu yollarda nereye gideceğini bilmeden yürümek, bile bile cehenneme yol almaktan çok daha kolay ![]() Acı veriyor, zor geliyor, insan her an vazgeçmek istiyor ama varsın hiç tükenmesin o yollar ![]() Sonunda senden tümüyle kurtulmak var ![]() ![]() Sanma keşkelerim var! Hiç mi hiç pişman değilim ![]() ![]() ![]() Varsın bir damla umudum kalmasın ![]() ![]() Senden vazgeçebildiysem eğer ötesi yok benim için ![]() ![]() ![]() Güçlüydüm bu kararı aldığımda ![]() ![]() En büyük aşk sensen eğer en büyük ızdırap da sendin ![]() ![]() Varsın param olmasındı ![]() ![]() ![]() Ben seninle gelecek olan hayatımdan vazgeçtim ![]() Sanma keşkelerim var! Hiç mi hiç pişman değilim ![]() ![]() ![]() Varsın üç günlük ömrüm kalsın ![]() ![]() ![]() Ben seni unutmak için bu yollara düşmüşüm ![]() ![]() Varsın koparsın benden çürüyen sol yanımı ![]() ![]() Atıp her bir parçamı kilometrelerce uzağa, ruhumu gökyüzüne savursunlar ![]() Kimseler ardımdan tek bir dua etmesin ![]() ![]() ![]() Zerre kadar korkuyorsam adam değilim ![]() |
![]() |
![]() |
|