![]() |
Beni Düşünme Sakın.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Düşünme Sakın..Susuyorsam hiç konuşmuyorsam ve söylediklerine boş gözle bakıyorsam; üzülme? İyiyim ben ![]() ![]() ![]() Saçlarıma takılıyorsa hayallerim ruhum derin bir çöküntü yaşıyorsa bile geçer ![]() Meraklanma sen ![]() ![]() ![]() Geceleri uyuyamıyorsam her yıldız kor gibi düşüyorsa; endişelenme? Zamanı gelir uyurum ben ![]() İçime akan öfkeyle saldırıyorsam sağa sola kırıp döküyorsam içindekileri geçer? Sakinleşirim ben ![]() Yeni bir başlangıç yapayım derken bir yanım kederden azalıyorsa ve görmek acı veriyorsa sana; acele etme sakın? Bütünlenirim ben ![]() Aynı şeyleri konuşup farklı anlamlar çıkarıyorsak ve o anlamlarla kararıyorsak; üzülme? Aynı dili öğrenirim ben ![]() Gecenin ayazını sen sanıyorsam ve yüzüme çarptıkça derin kesikler oluşuyorsa; vazgeçme? Biraz daha uğraşırsan parçalanırım ben ![]() Sen öyle tepkisiz sen öyle hareketsiz bekle ![]() ![]() ![]() Çırpınır çabalar hallederim ben ![]() Ben gülümsemeye çalışırken kırılan yanlarımızı onarırken; sen öylece geç karşıma ve sus? Tepkisiz kal yine? İşte o zaman arkama bakmadan giderim ![]() Kendi vicdanını rahatlatmak için yalanlar söyle kendine? Olgunlukla karşıla yaşananları? Gül geç içindeki acıya? Bilirim vurdumduymaz tavırların gücüyle iyileşirsin sen ![]() Son kez söylemek istedim? Beni düşünme sakın! |
![]() |
![]() |
|