![]() |
Hoşçakal Zamansız... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hoşçakal Zamansız...Sen gelmeden önce diye başlayan binlerce cümle geçiyor aklımdan ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gelmeden kurallarım, yasaklarım vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra sen geldin, ne oldum, neyim oldun çözemedim ![]() ![]() ![]() Tek başıma taşırken bütün yüklemleri, öznelerimi kaybetmişim sen gelince anladım, Bütün roller benimdi, hayata oynuyordum, sınırım, çekincem yoktu ![]() ![]() ![]() Ezberlemiştim ben aşkı senden önce ![]() ![]() ![]() Sen geldin ezberlerim karıştı ![]() ![]() ![]() Repliklerimi unuttum, susuyorum, doğaçlama da yapamıyorum artık ![]() Tek kişilik dev bir oyununun son perdesi, söz bitti ![]() ![]() ![]() Yaralarım kanıyor, her kanayan yerden bağıra bağıra umut doğuruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Varsın acısın ![]() ![]() ![]() Sonra aklıma geliyor bir sokak ötede oluşum sana ve senin bana gelmeyişin ![]() ![]() ![]() Aklından geçenleri sorguluyorum kendime ![]() ![]() ![]() Hak vermek istiyorum çünkü hayatına rağmen bana dönüşüne ve hak vermek istiyorum vazgeçemediklerine ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de seni temize çıkarıyorum ruhumda, adın aşk olsun diye ![]() ![]() ![]() Yine de Hoşçakal Zamansız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|