Sevdim aşkı yakıştırdım sanaküçük aşk yokluklarına kurban etmedim senine inkarlara gerek var ne sitemlere sende sevdin beni bakışlarındaki ufak sevda sewda sıcağı yüreğime dokunurdu hep coğalarak geri gönderi sanaherşeyi erteletim uğruna herşeyi erteleyisim oldun inkarlara gerek yok sonra kalbimi acıttınuzun uzun bakışlarını düşündüm kurtaramadım bizi karanlıklardanyok oldun yoklarım oldunertelendiği yerden dewam etmeye başladı hayatım biraz sıkıntılı biraz buruk biraz eksikne benim bu eksikliği doldurmaya gücüm yeterne senin burukluğunu gidermeye ardından baktım uzun uzun dön diye değilTeninin rengini gölgenin bile verdiği mutluluğu görebilmek içinhala bana dön diye değil bakıyorum ardındanizlerin kalacak hayatımda birde yüreğimin ağrısı kalacak belkideSitemlere gerek yok
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.