Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakın

Buna Da Bir Bakın !!

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Buna Da Bir Bakın !!

Seni Göklere Yazdim

Bulutlar Sildi

Seni Toprağa Yazdim

Rüzgarlar Silindi

Seni Kumsallara Yazdim

Dalgalar Sildi

Seni Kalbime Yazdim

Kimse Silmeye

Cesaret Edemedi

Gözlerin Nehir

Kipriklerin Köprü Olsa

Tam Ortasindan Geçerken

Ipler Kopsa

Yanaklarindan Sürülüp Düşsem

Dudaklarina

Alip Beni öper Misin?

Bekleseydin Sana ömrümü

Verecektim

Bilseydin

Seni Sevdiğimi Haykiracaktim

Bekleseydin

Senin Için ölecektim

Keşke Bilseydin

Canim Sikiliyorcanim Yanimda Yok Diye Canimi Düşünüyorum O Canini Düşünüyormu Diye Caniminda Cani Sikiliyormu Cani Yaninda Yok Diye…!

Ben Dostlarimi Ne Kalbimle Severim Nede Aklimla…!olurya Kalp Durur,akil Unutursadece Ruhumla Severim O Ne Durur Nede Unutur…

Seni Oldugun Gibi Seni Bildiğim Gibi Seni Sen Gibi Seni Yar Gibi Seni Can Gibi Cana Can Veren Kan Gibi ömrümce Sevecegim Bitanem

Bizim Dostan Bekledigimiz Ne Pahali Bir çiçek,nede Süslü Kagitlarla Hazirlanmiş Bir Paketbizim Dostan Bekledigimiz Paylaştikça çoğalan Kocaman Bir Yürek

ne Aşk

ne Sevgi

ne ölüm

ne Umut

ne Hasret

ne Gurbet

Bana Hiçbirşey Sensizlik Kadar Aci Vermiyor

Sen Hayata Ne Verirsen Hayat Sana Senin Verdigini Geri Verir Ben Hayata Ne Verdim Bilmiyorum Ama Hayat Bana Herşeyden Degerli Olan Senin Gibi Sevgi Dolu Birini Verdi

Bir Umut Var Dir Hiç Tükenmyecek Bir Hasret Vardir çekilmeyecek Birde ölüm Vardir Birgün Elbet Gelecek Ama Sana Olan Aşkim Ne Bitecek Nede ölecek

Hüzünlü Bir Sonbahar Akşami Buruk Bir Yağmur Tanesi Olsam Saçinin Teline Düşsem Ve Usulca Süzülsem Yüregine Dogru Akmak Istersem Beni Yüregine Alirniydin…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com