![]() |
Oysa Çoktan Sobe'ledi Hayat... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oysa Çoktan Sobe'ledi Hayat...Kimilerine göre küçük aldığım derslere göre büyük uzun ve de paylaşılası bir ömür yaşadım ![]() ![]() ![]() ![]() Pişmanlıklarım oldu zaman zaman ![]() ![]() ![]() Hiç mi doğru insan çıkmadı karşıma? Çok mu iyi davrandım onlara? Çok mu merhametli oldum? Çok mu kadir kıymet bildim de yaranamadım? Cevapsız bir sürü soru? Hoş! İlişkilerim boyunca hep daha çok sevilen taraf ben oldum zaten ![]() ![]() Anladım ki yitip giden zamana yenik düşen iyi anılmamak için elinden geleni yapıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen doğrum musun peki? Gerçekten bir ömür aradığım sen misin? Her nefesi alışımda iyi ki sen varsın dedirten, ömrümü ömrüme, canını canıma katan sen misin? Bilmiyorum bunları şu an, emin olamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat hala zamanı var bazı şeylerin ![]() ![]() ![]() ![]() Çocukluğumu özlüyorum, yara bere içindeki dizlerimi ![]() Pamuk helvaya yapışmış suratımı, elma şekerine bulanmış ağzımı ![]() ![]() Oysa çoktan sobeledi hayat? |
![]() |
![]() |
|