![]() |
Saklı Kentim/Gizli Bahçem/Mabedim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saklı Kentim/Gizli Bahçem/Mabedim...Nahos gecelere gebeyim ![]() ![]() ![]() Hic bir dil barındıramaz icimdeki tarifsiz sızının kelimelerini ve hic bir ağıt dillendiremez serzenişimi ![]() Saklı Kentim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabulsuz bir dua vaktindeyim! Geceler yastıgımda_! Ölümemi susadım "sana"mı bilmiyorum_? Kanamalı bir yara ![]() ![]() Gözlerimdekiler yansımalı ![]() ![]() Susuyor sevda ![]() ![]() Kendini sen yerine koyan yosma gecelerle birlik olmuş ![]() ![]() Haykırıyor yokluğunu içime saplayarak ![]() ![]() ![]() Gittikce gömülüyorum yalnızlığa, küle soyundu icimdeki yangın ![]() ![]() Sen benim gizli yaramsın ![]() ![]() Kanayan bi yara olarak kalıcaksın Sen kanadıkça Bende yarım kalıcam ![]() ![]() ![]() "Acıtıyorsa sahte bi gülüş dudaklarda,kurtulma zamanıdır buğulanmış yaşamdan ![]() Acıyı Şikayetsiz Kabullendim ben, erdem bilip ![]() ![]() Şimdi sen de yoksun ya, olma_! Acıtmıyor artık yokluğun_! Çünkü ben sevgini değil Seni sevdim_! Sevgini hissetmeme yardımcı olacaksa ellerin olmasın_! Sen bakınca atacaksa yüreğim heyecanla, dursun_! atmasın_! Yanındayken biri her el tutar bir sıcak eli! Biri başucundayken uyanıyorsan sabaha,elbet güler yüreğin yansıdığı gözbebekleri! Sen yokken de seni severim ben_! Kelamına hasret yaşarım ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum_! |
![]() |
![]() |
|