Sana Mavi Birşeyler Anlatacağım...Dinle!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sana Mavi Birşeyler Anlatacağım...Dinle!!![]() ~_SaNa MaVi BiRŞeYLeR aNLaTaCaĞıM ![]() DiNLe_~Senin adını bile bilmediğin bir masal ülkesinden geliyorum ben ![]() ![]() Senin asla duymayacağın şarkılar söyledim o ülkede![]() ![]() Ve yalvardım![]() ![]() ![]() Masal gibi olsa da tüm yaşananlar, yanımda O olmayınca anlamı yoktu ![]() ![]() Onu bulmak için yalvardım tanrıya![]() ![]() ![]() O kimdi bilmiyordum ![]() ![]() Ama özlediğimi hissediyordum hiç tanımadığım birini![]() ![]() ![]() Hiç duymadığım bir kokunun, hiç dokunmadığım bir tenin, hiç bakmadığım gözlerin hasretiyle yanıyordum ![]() ![]() Ama öylesine bağlıydım ki masallar ülkesine, korkuyordum![]() ![]() Hayallerimin peşine takılıp, hiç olmayan birini ararken, masalımı kaybetmeyi göze alamıyordum![]() ![]() Öylesine inandırmıştım ki kendimi dışarıda mavinin olmadığına, ve o insanların masalları yaşamadığına, kendi yalnızlığımın dışına çıkamıyordum![]() ![]() ![]() ![]() Sonra bir gün gördüm onu ![]() ![]() Oradaydı![]() ![]() Gözleri yıllardır baktığım, kokusu yıllardır duyduğum, teni hep dokunduğum gibiydi![]() ![]() Ama onu yalnızlığımın içine almaya kıyamadım![]() ![]() Bense korkuyordum dışarı çıkmaya, olduğu gibi bıraktım![]() ![]() ![]() Sonra anladım ki; olduğu gibi bırakmak, tek bir şeyde mümkün değil; Aşkta ![]() ![]() O seni öylesine tutuyor ki; istesen de bırakamıyorsun![]() ![]() Günlerce kaçtım![]() ![]() Günlerce yandım![]() ![]() ![]() Oysa O öyle güzeldi ki, onu yalnızlıkla çirkinleştiremezdim ![]() ![]() Ve bir gün, tüm cesaretimi toplayıp çıktım kendimden, yalnızlığımı bir kabuk gibi dışımda bırakırken, öyle güzelsin ki dedim Ona, korkuyorum senden![]() ![]() ![]() Gülümsedin ![]() ![]() ![]() Senden korkmama bir anlam veremeden ![]() ![]() ![]() Kırık gülüşlerim vardı senden önce, Yarım düşlerim, Yaşama tutunamayan düşüşlerim vardı ![]() ![]() ![]() Çok canım acıdı bir zamanlar ![]() ![]() ![]() Korkum bundandı ![]() ![]() ![]() O ise gülümsedi neden korktuğuma anlam veremeden ![]() ![]() Üzerinden çok uzun zaman geçti ama, o bakış hala aklımda![]() ![]() Anlamaya çalışan, hoşuna gitmiş ama çözememiş o bakış![]() ![]() ![]() Bense çözdüm o bakıştan sonra ![]() ![]() Anladım ki; korkmanın da bir anlamı yoktu kaçmaya çalışmanın da![]() ![]() ![]() Ve gözlerimi kapatıp, onun sesinden - yıllarca duyduğum ama hiç tanıdık olmayan sesinden- yıllarca hayalini kurduğum ama yaşamaktan da ürktüğüm o masalı dinlemeye başladım ![]() ![]() ![]() O benim mavi masalımdı anladım ![]() ![]() ![]() alıntıdır;) |
|
|
|