![]() |
Sana Mavi Birşeyler Anlatacağım...Dinle!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Mavi Birşeyler Anlatacağım...Dinle!!![]() ~_SaNa MaVi BiRŞeYLeR aNLaTaCaĞıM ![]() ![]() Senin adını bile bilmediğin bir masal ülkesinden geliyorum ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masal gibi olsa da tüm yaşananlar, yanımda O olmayınca anlamı yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kimdi bilmiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç duymadığım bir kokunun, hiç dokunmadığım bir tenin, hiç bakmadığım gözlerin hasretiyle yanıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra bir gün gördüm onu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra anladım ki; olduğu gibi bırakmak, tek bir şeyde mümkün değil; Aşkta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa O öyle güzeldi ki, onu yalnızlıkla çirkinleştiremezdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülümsedin ![]() ![]() ![]() Senden korkmama bir anlam veremeden ![]() ![]() ![]() Kırık gülüşlerim vardı senden önce, Yarım düşlerim, Yaşama tutunamayan düşüşlerim vardı ![]() ![]() ![]() Çok canım acıdı bir zamanlar ![]() ![]() ![]() Korkum bundandı ![]() ![]() ![]() O ise gülümsedi neden korktuğuma anlam veremeden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bense çözdüm o bakıştan sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve gözlerimi kapatıp, onun sesinden - yıllarca duyduğum ama hiç tanıdık olmayan sesinden- yıllarca hayalini kurduğum ama yaşamaktan da ürktüğüm o masalı dinlemeye başladım ![]() ![]() ![]() O benim mavi masalımdı anladım ![]() ![]() ![]() alıntıdır;) |
![]() |
![]() |
|