Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatacağımdinle, birşeyler, mavi

Sana Mavi Birşeyler Anlatacağım...Dinle!!

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sana Mavi Birşeyler Anlatacağım...Dinle!!

~_SaNa MaVi BiRŞeYLeR aNLaTaCaĞıMDiNLe_~

Senin adını bile bilmediğin bir masal ülkesinden geliyorum ben Senin asla duymayacağın şarkılar söyledim o ülkede Ve yalvardım

Masal gibi olsa da tüm yaşananlar, yanımda O olmayınca anlamı yoktu Onu bulmak için yalvardım tanrıya

O kimdi bilmiyordum Ama özlediğimi hissediyordum hiç tanımadığım birini

Hiç duymadığım bir kokunun, hiç dokunmadığım bir tenin, hiç bakmadığım gözlerin hasretiyle yanıyordumAma öylesine bağlıydım ki masallar ülkesine, korkuyordum Hayallerimin peşine takılıp, hiç olmayan birini ararken, masalımı kaybetmeyi göze alamıyordum Öylesine inandırmıştım ki kendimi dışarıda mavinin olmadığına, ve o insanların masalları yaşamadığına, kendi yalnızlığımın dışına çıkamıyordum

Sonra bir gün gördüm onu Oradaydı Gözleri yıllardır baktığım, kokusu yıllardır duyduğum, teni hep dokunduğum gibiydi Ama onu yalnızlığımın içine almaya kıyamadım Bense korkuyordum dışarı çıkmaya, olduğu gibi bıraktım

Sonra anladım ki; olduğu gibi bırakmak, tek bir şeyde mümkün değil; Aşkta O seni öylesine tutuyor ki; istesen de bırakamıyorsun Günlerce kaçtım Günlerce yandım

Oysa O öyle güzeldi ki, onu yalnızlıkla çirkinleştiremezdim Ve bir gün, tüm cesaretimi toplayıp çıktım kendimden, yalnızlığımı bir kabuk gibi dışımda bırakırken, öyle güzelsin ki dedim Ona, korkuyorum senden

Gülümsedin

Senden korkmama bir anlam veremeden

Kırık gülüşlerim vardı senden önce,

Yarım düşlerim,

Yaşama tutunamayan düşüşlerim vardı

Çok canım acıdı bir zamanlar

Korkum bundandı

O ise gülümsedi neden korktuğuma anlam veremeden Üzerinden çok uzun zaman geçti ama, o bakış hala aklımda Anlamaya çalışan, hoşuna gitmiş ama çözememiş o bakış

Bense çözdüm o bakıştan sonra Anladım ki; korkmanın da bir anlamı yoktu kaçmaya çalışmanın da

Ve gözlerimi kapatıp, onun sesinden - yıllarca duyduğum ama hiç tanıdık olmayan sesinden- yıllarca hayalini kurduğum ama yaşamaktan da ürktüğüm o masalı dinlemeye başladım

O benim mavi masalımdı anladım

alıntıdır;)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com