![]() |
Yine De Hoşçakal Zamansızlığım?. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yine De Hoşçakal Zamansızlığım?.Sen gelmeden önce diye başlayan binlerce cümle geçiyor aklımdan? Sen gelmeden önce ben daha bir bendim ![]() Sen gelmeden kurallarım, yasaklarım vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra sen geldin, ne oldum, neyim oldun çözemedim ![]() ![]() ![]() Tek başıma taşırken bütün yüklemleri, öznelerimi kaybetmişim sen gelince anladım ![]() ![]() Ezberlemiştim ben aşkı senden önce ![]() Sen gelmeden önce? Sen geldin ezberlerim karıştı ![]() ![]() ![]() Yaralarım kanıyor, her kanayan yerden bağıra bağıra umut doğuruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Varsın acısın? Sonra aklıma geliyor km lerce uzakta oluşum sana ve senin bana gelmeyişin? Aklından geçenleri sorguluyorum kendime? Utanıyorum yaşamışlıklarıma senden önce? Sana senden çok ihtiyacım olduğu için belki, kollarında olmaya, kokunu almaya, senin olmaya, benim olmana ihtiyacım olduğu için belkide? ![]() Belki de seni temize çıkarıyorum ruhumda, adın aşk olsun diye? Yine de Hoşçakal Zamansızlığım? ![]() |
![]() |
![]() |
|