![]() |
Seni İstiyorum...Şimdi... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni İstiyorum...Şimdi...Hiçbir duygumu ertelemedim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra diye bir şeyin olmadığını biliyorum çünkü ![]() ![]() ![]() Hep yarına dair hayaller kurmak, gelmesi mümkün olmayacak zamanları beklemek benim işim değil ![]() ![]() ![]() Aşk zamana meydan okur ama sen karşı koyamazsın ona ![]() ![]() ![]() Orada durup öylece bekleyemezsin geleceği ![]() ![]() ![]() Bir adım atmalısın, bir el uzatmalısın aşka doğru ![]() Cesur olmak gerekmez mi bir sevdayı yaşamak, bir sevdayı büyütmek için? Kaç gece yalnız geçti hesaplasana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neler yapabilirdik, neler yaşayabilirdik düşünsene ![]() ![]() ![]() Her sabahı birlikte karşılamak vardı seninle ![]() ![]() ![]() Sevişmekten yorgun düşmüş bedenini öpücüklerle yeni güne hazırlayabilirdim ![]() ![]() ![]() Gözünü açar açmaz ilk gördüğün şey ben olurdum ve sen benim yüzümde mutluluğu görürdün ![]() ![]() ![]() Bu kentin her yerinde, herkesin içinde el ele dolaşabilirdik ![]() ![]() ![]() ![]() Bakışlara aldırmadan sokağın ortasında sarılıp öpebilirdim seni ![]() ![]() ![]() Bir şarkıyı sözlerini bilmesek bile bağıra çağıra söyleyebilirdik ![]() ![]() ![]() Sonra bir filme gider, bir kitap okur, denize bakar, bir martının bir lokma simit kaparabilmek için vapurların peşinden bıkmadan uçuşunu izleyebilirdik ![]() ![]() ![]() Paylaştığımız her an beynimize bir daha çıkmamak üzere kazınırdı ![]() ![]() ![]() Özlerdik birbirimizi delicesine ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşayamadığımız o bir saatin acısını çıkarmak için ![]() Aşkı bir bekleyişin sırtına yükleyip ona sadece uzaktan bakmakla yetindik ![]() ![]() ![]() Her an aşkı yaşamak varken, her gün birbirimizi yeniden keşfetmek varken, bu yolda birer kaşif olmak varken sürgünleri yaşamaya mahkum ettik birbirimize ![]() ![]() ![]() Bu sürgünlüğe son vermenin zamanı geldi artık ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkta huzur arayan yanılır ![]() ![]() ![]() ![]() Onlar adına konuşuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerinin içine bakıp SENİ SEVİYORUM demek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkın akışına kapılıp hiçbir kaygı duymadan gidebildiğin yere kadar gitmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Kokunu içime çekmek, teninin sıcaklığıyla irkilmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Yaşama senin adınla anlam katmak, mutluluğu bulmak ve bir daha kaybetmemek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Seni istiyorum, yarın, öbür gün, öbür hafta, öbür ay, öbür yıl değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|