Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
küçüğüm

Küçüğüm...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küçüğüm...

Aynı sokakta oturuyordukHergün eve bir kızla gelirdiAdı

esrarengizdi,herkes onun hakkında farklı şeyler söylerdi;fakat kimse gerçeği bilmezdiKirli sakalları vardı yeşil gözlü, esmerdiMahallenin kızları hayrandı onaBense nefret ediyordumHiç kimseyle konuşmazdıSadece gelir geçerdiBirgün onunla yolda karşılaştıkÇok güzel bir yüzü vardıBana gülümsedi,şaşırdım ama yine onu sevmiyordum Fakat o çok farklıydı gece boyunca lambası yanardı,uyumak yerine onu seyrederdimOnu sevmediğim halde her şeyiyle ilgileniyordumYavaş yavaş onu gözlemeye başladımO an anladım ki ona karşı hissettiğim şey sevgiymişArtık o eve gelmeden uyuyamıyordumYanına gelen kızları kıskanırdımHerkes onun kötü olduğunu söyleyince savunurdum onuOnunla karşılaşmak için kapıda beklerdim

Onu yine yolda gördüm,bana göz kırptıYanımdan geçerken onu çağırdım:Acelem var ''Küçüğüm''dedi bana aramızdaki yaş farkını hatırlatmıştıEve gidip ağladım,karar verdim ona aşkımı ilan edecektimYolunu gözledimBir gün onu gelirken gördüm peşine düştüm o eve girdiBiraz sonra kapıyı çaldım,açtı: ''ne var Küçüğüm?'' dedi''Seni Seviyorum'' dedimGülümsedi evet dedi ne evet dedim,konuşmadıKoşarak dışarı çıktımBir ay boyunca evden çıkmadım

Bir gün bir kızla konuşurken ambulans geldionun evine girdiSedye ile onu dışarı çıkardılarÖnümüzden geçerken ''Bende Seni Küçüğüm'' dediKıpkırmızı oldum herkes bana bakıyorduAğlayarak koşmaya başladımAkşama kadar sokakta gezdim,göz yaşlarım durmadan akıyorduSonra eve geldimAnnemler ondan bahsediyorlardısevdiği bir kız varmış,ailesi evlenmesine izin vermeyince kız evden kaçmışsokak serserileri onu öldürmüşEve getirdiği kızlar evi olmayan kızlarmışKimi sevdiyse ölmüşÇok sevip acı çekmişİntihar edip hastaneyi aramış Polisler evin duvarında ''Küçüğüm'' yazısını bulmuşlar''Küçüğüm sende ölme'' yazıyormuşBende seni sevdim ,sevdiklerim gibi sende ölme diye öldüm ''Küçüğüm''

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com