![]() |
Bütün Renklerim Sensin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bütün Renklerim SensinSenden ne önce ne çok tozlanmıştı üstüm başım, çamura bulanmıştı kalbim biraz, ruhum hafif kara… Renklerim kirlenmişti düş gecelerde, yüreğim can çekişmekteydi ![]() Sonra nereden çıktıysan öyle birden bire, sen geldin! Geldin ve bir ömrün hesabını bir anda siliverdin ![]() Tozlarımı kaldırdın önce, yavaş yavaş, hiç acele etmedin ![]() ![]() ![]() O zaman daha çok gülümsedin ve “altından gökkuşağı çıkacağını biliyordum, o yüzden uğraştım” dedin ![]() ![]() Gerçekler bu diye kandırmışım kendimi yıllarca ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra nereden çıktıysan öyle birden bire, sen geldin! Bir yanın bahar bahçe, bir yanın güneş ![]() ![]() Çamura bulanmış kalbimi yıkadın sevdanla, zar zor nefes alıyordu oysa ![]() ![]() ![]() ![]() Üstümden yılların bütün ağırlığını almayı becerdin, bir mucize gibiydin ![]() ![]() Bir sevişme sonrası, “sakın bütün renklerini bana verme, bazıları sende kalsın” dedin ![]() ![]() Oysa bütün renklerin temeli beyazdır ve sen benim beyazımsın, sadece seninle renklenir kalbim, ruhum, aklım, bedenim sevdiğim… ![]() ![]() Candan Ünal |
![]() |
![]() |
|