![]() |
Git.(Me) Seni Seviyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Git.(Me) Seni Seviyorum...Ölüm İle Hayat Arasına Çizebildiğim Tek Mutluluğumdun ![]() ![]() ![]() “Hiçbir kelime senin adın kadar yer tutmadı dudaklarımda ![]() ![]() Hiç kimse senin kadar yakışmadı alın yazgıma ![]() ![]() Ama başaramadık bu sevdayı yaşatmayı ![]() ![]() ![]() ![]() Biz seninle hiçbir zaman aynı cümlenin içinde bile anılmadık ![]() ![]() Ne ben acılarını sırtlamış cümlenin yüklemi olabildim ne de sen mutluluklarımın gizli öznesi olabildin ![]() ![]() Biz sadece hasrete prangalı iki yürek olduk ![]() ![]() ![]() ![]() Biz ayak uçlarındaki karlara aldırmadan güneşli sabahlara doğmayı özenen iki deli gelinciktik ![]() ![]() Zamansız açtık baharlara ![]() ![]() Zamansız uyandık kış uykularından ![]() ![]() Birbirimizin yüzünde gördüğümüz gülüşleri bahar sandık ![]() ![]() Oysa biz kökleri toprakta kalacak bir gelinciğin bir kış sabahı güneşe gülümsemesi kadar imkansızdık… Hayat yolculuğunda sırt sırta verdik zannederken sırtlarımızın arasına örülü hasret duvarlarını göremedik ![]() ![]() Belki de görmek istemedik ![]() ![]() Ne zaman duvarları aşmak istedik işte o an esir düştük imkansızlığa… İşte o zaman yenik düştük zamana ![]() ![]() Senle ben , hiçbir zaman “ biz “ olmayı başaramadık… Başaramadık işte ![]() ![]() Belki de seninle biz ayrı cephelerde savaşan iki kılıç ustasıydık… Kendimizi hep aramıza örülmüş hasrete kılıç sallar bilirken meğer biz kendi yüreklerimize kılıç sallamışız… Hadi git (me) sevgili ![]() ![]() Rüzgara karşı savaşmayı bırak… Hadi git (me) ![]() ![]() Dağlar devrilmişken omuzlarıma, yalnızlık düşmüşken sokaklarıma git ![]() ![]() Git diyorum sana ![]() ![]() Kapıyı biraz arala ve git ![]() ![]() Bana verdiğin ne varsa her şeyi topla ve git ![]() ![]() Bekletme ” seni” bekleyenleri… Bekletme kapımda beni sonsuzluğa gömecek yetim kelebekleri… Hadi git (me) ![]() ![]() Her harfine ölümler beğendiğim adımı dudaklarımdan sökerek git ![]() ![]() Bana çıkan tüm sokakları sil adres defterlerinden ![]() ![]() Yaşayıp da kendi yüreğine bile ispat edemediğin bu sevdayı “ mutluluk bakiyelerden” düş gayri ![]() ![]() Gözlerime demir pervazlardan ölüm göz kırpıyorken durma git … Hadi git (me)sevgili ![]() ![]() ![]() Adınla başlayıp adınla bitiremediğim cümleler kadar yalnız bırak beni ![]() ![]() Durma karanlıklarımda, durma hatıralarıma ![]() ![]() Git (me) sadece ![]() ![]() Bırak hayat boyu sensizlik yerine ölümler diz çöksün ayak dibime… Bırak günahların dökülsün soğuk ellerinin gezindiği kücük avuç içlerime ![]() ![]() Hadi git (me) sevgili ![]() ![]() Biz seninle rüya olmaktan öteye geçemedik ![]() ![]() Hiçbir zaman acıyı sırtlanıp mutluluğa gülümsemedik ![]() ![]() Hadi git (me)… Dudaklarında daha fazla kanamasın pişmanlıkların ![]() Daha fazla ağlamasın hatıraların ![]() ![]() Hadi git (me) sevgili ![]() ![]() Hadi git (me) ![]() ![]() Çıktığın kapıdan ölüm gelsin ayak uçlarıma ![]() ![]() Bırak gözlerin mapusluğum, yüreğin sonsuzluğum olsun ![]() ![]() Hadi git (me)… Durma sabahı olmayan karanlıklarımda ![]() ![]() Daha fazla üşütme ellerini karı, boranı eksik olmayan kışlarımda ![]() ![]() ![]() Daha fazla bekleme yamalı cümlelerimde ![]() Git (me) diyorum sana ![]() ![]() Git (me) ![]() ![]() Hadi kapıyı arala ve git ![]() ![]() Kapat tüm ışıkları ![]() ![]() Ve git hadi ![]() ![]() Çıktığın kapının ardından ölüm gelsin gayri ![]() ![]() Şimdi git… Unut ismimi… Unut yeminlerini… ![]() Seni hiç sevmediğimi farz et… Bu sevdayı hiç yaşanmamış kabul et ![]() ![]() Demir kapımı “ ölüme “ arala ve sessice git… Git diyorum… Sadece git… Ardından ölüm gelsin ayak uçlarıma ![]() ![]() Sana kavuşmayı bilmese de , Seni severken “ ölmenin gururunu “ yaşasın bu yürek… Çünkü; sen benim, Ölüm ile hayat arasına çizebildiğim tek mutluluğumdun… ![]() Şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|