![]() |
3 Dk'da Gerçek Aşkın Ne Olduğunu Anlarsın, Okursan :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3 Dk'da Gerçek Aşkın Ne Olduğunu Anlarsın, Okursan :)AŞK ![]() ![]() Her yerde sürekli duyduğumuz bu kelimede neyin nesi ![]() ![]() Ben biliyorum ne olduğunu…Durun da size anlatayım; Hayatınızın her köşesinde sevdiğimiz yada sevdiğimizi sandığımız insanlara rastlamışızdır ![]() ![]() ![]() Küçük yaşlarda insanlar genellikle kendinden büyüklere aşık olurlar ![]() ![]() ![]() ![]() - Yoksa aşık mı oldum ![]() - Evet galiba öyle ![]() - Ben ona sırılsıklam aşığım ![]() Aslında bunlar aşk falan değildir ![]() ![]() Gerçek Aşk karşındaki kişiyi tüm özellikleri ile kabul etmektir ![]() ![]() ![]() ![]() Lise de çıkan bir çifti düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bugün yemeğe çıkacağım ![]() ![]() - Heh buldum! Siyah elbisemi giyeyim ![]() - Aaaaa! Olmaz! - Onu geçen buluşmaya gittiğimde giydim ![]() ![]() - Diğer elbiselerimin de hiçbiri şık değil ![]() - Ya hadi elbiseyi bir yerden buldum diyelim yemek meselesini nasıl yapacağım! - Evde annemin hazırladığı yemekleri elle veya çatalla yiyiveriyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Allah’ım ne yapacağım ben !!! İşte bahsettiğim şey bu ![]() ![]() Yani aşk dizilerde olduğu gibi tozpembe değildir ![]() Aşkın ilerleyip evliliğe kadar gittiğini varsayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bonus : İlk Görüşte Aşk Söz konusu mu ? Gerçek aşk ilk görüşte olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçek aşkın ne olduğunu bu metni okuduktan sonra çıkaracağınızdan eminim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|