Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlarsın, aşkın, dkda, gerçek, okursan, olduğunu

3 Dk'da Gerçek Aşkın Ne Olduğunu Anlarsın, Okursan :)

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

3 Dk'da Gerçek Aşkın Ne Olduğunu Anlarsın, Okursan :)

AŞK

Her yerde sürekli duyduğumuz bu kelimede neyin nesiNeyi ifade ediyor yada neyi anlatmaya çalışıyor insanlara

Ben biliyorum ne olduğunu…Durun da size anlatayım;

Hayatınızın her köşesinde sevdiğimiz yada sevdiğimizi sandığımız insanlara rastlamışızdırGerçekten aşk olmayan aşklar, yürümeyi öğrendikten bir zaman sonra başlar Lisenin bitimini kadar devam eder

Küçük yaşlarda insanlar genellikle kendinden büyüklere aşık olurlarOnların o kadar çok ilgisini çeker ki o kişi, ona büyük bir ilgiyle bakarlarİçlerinde garip bir hisVe hemen kendi kendilerine bir muhabbete koyulurlar

- Yoksa aşık mı oldum

- Evet galiba öyle

- Ben ona sırılsıklam aşığımOf Allah’ım!

Aslında bunlar aşk falan değildirSadece kişiye karşı uyanan hayranlık duygusudurO halde gerçek aşk nedir?

Gerçek Aşk karşındaki kişiyi tüm özellikleri ile kabul etmektirOnu sırf o olduğu için beğenmektirÜzerinde şık kıyafetler olduğu için değilYa da popüler olduğu için değil

Lise de çıkan bir çifti düşününBir yemeğe gidecekler ve hazırlanıyorlarZaten meselede bu yaNeden hazırlanıyorlarHalbuki seni olduğun gibi kabul eden biriyle yemeğe çıkacaksınHepsi buAma bu böyle olmazŞahıs yemeğe çıkmadan önce kendi kendine aynen şunları düşünür

- Bugün yemeğe çıkacağımEn şık elbisemi giymeliyim ki beni beğensin

- Heh buldum! Siyah elbisemi giyeyim

- Aaaaa! Olmaz!

- Onu geçen buluşmaya gittiğimde giydimAynısını giyip gitmek olmaz

- Diğer elbiselerimin de hiçbiri şık değil

- Ya hadi elbiseyi bir yerden buldum diyelim yemek meselesini nasıl yapacağım!

- Evde annemin hazırladığı yemekleri elle veya çatalla yiyiveriyordumFakat gideceğimiz yerde bıçak falan vereceklerKullanmayı da hiç bilmemYediğim yemekten de bir şey anlamamYemeği geç, sevgilim hakkımda neler düşünür orası vahim”Daha çatal bıçak kullanmayı bile bilmiyoryemeği rezil etti” falan derse ben ne yaparımBen şimdi bir de heyecanlanırsam olacakları düşünmek bile istemiyorum

- Allah’ım ne yapacağım ben !!!

İşte bahsettiğim şey buAşk yemeğe çıkıldığında ne giyeceğim, ne yapacağım demekten ziyade gerçek kişiliğini ortaya koymaktan çekinmemektir

Yani aşk dizilerde olduğu gibi tozpembe değildir

Aşkın ilerleyip evliliğe kadar gittiğini varsayalım Sizin hastalığınızdan tiksinen bir eşini olduğunu düşünsenizeBu size 2 şey getirirBirincisi pişmanlık ikincisi mutsuzlukŞimdi gelin de hayattan keyif alın bakalım

Bonus : İlk Görüşte Aşk Söz konusu mu ?

Gerçek aşk ilk görüşte olmazİlk görüşten kastım; ilk görüşte Jennifer Lopez’i gören 10 erkekten 9 u aşık olurYada Brad Pitt’i gören 10 kızdan 9 uAnca bir elektriklenme olabilirBuna da ilk görüşte aşk adını takmak yanlış olurHalbuki aşk alışkanlıktırVazgeçememektir

Gerçek aşkın ne olduğunu bu metni okuduktan sonra çıkaracağınızdan eminim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com