Kolay Değil... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kolay Değil...Öyle kolay değildir hayatıma girmek ![]() Ve rüyalarıma girmek çok zorlar insanı![]() ![]() Sevilmesi zor bir insanım ![]() öyle kolay kolay da alamazsın beni hayatına soğuğumdur, cehennem sıcaklığında da olsan senide buz keser sözlerim![]() ben öyle kolay kolay sevemem, sevdirmem de kendimi![]() Soğuk ile aynı cümle içinde geçer adım![]() konuşursam kalp kırarım![]() ![]() Yürek ister beni sevmek Ne sevmesini bilirim ne sevilmesini, işim gücüm can yakmaktır ![]() zalim ile aynı cümlede geçer adım![]() konuşursam can acıtırım![]() ![]() Cesaret ister karşımda durupta sevilmek ![]() tokat yemiş gibi olursun sevgimden![]() mutlu olmasınıda bilmem mesela![]() acılardır benim yoldaşım![]() ![]() Konuşursam mutluluğunu alırım![]() ![]() Emek ister, sabır ister beni sevmek ![]() ![]() öyle her istediğinide yaptırmam![]() Dediğim dediktir mesela![]() kızarsam soğuk olurum,ruhsuzolurum ![]() ![]() Ne biçim bir insan ile aynı cümlede sıfatım olur adım konuşursam ayrılırım![]() ![]() ![]() Beni sevmek, ben olmak ister aslında ![]() ama bir rüya görürsün, bir melek gelir dünyana![]() ![]() herşey değişir, ne sen, sen olursun![]() ne ben, ben![]() ![]() Beni sevmek![]() yanımda olmayı istemektir![]() sadık olmayı istemektir![]() yalandan uzak olmayı istemektir![]() ![]() her daim sevmek, sevilmek istemektir![]() beni sevmek, mutlu olmayı istemektir![]() ![]() ![]() Aşk ile özlem ile aynı cümlede geçer adım ![]() ![]() Konuşursam çocuk olur ağlarım ![]() ![]() ![]() |
|
|
|