![]() |
Yüreğimin Kalemiyle Yazıyorum; Gözlerin Kapalı Oku Sevdiğim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğimin Kalemiyle Yazıyorum; Gözlerin Kapalı Oku Sevdiğim...![]() Beklemek mi gitmek mi oldu adın, hiç bilmedim ![]() Gittiğim zamanların bekleyeniydi yerin, Geldiğim zamanların gideni ![]() Kocaman uğultuların gözü yaşlı sessizliğiydi sende durmak, sana bakmak ve belki her gelişte senden gitmek ![]() Bir valiz dolusu kimsesizliği sırtlanmaktı sana gelmek; kente bırakılan yalnızlıkları umuruna bile almadan… Yalnızlık basamak olurdu kimsesizliğime ve sen kimsesizliğim olurdun ![]() Gelmek alacanın beyaza döndüğü bir gülümseyiş, gitmek akşam kızıllığı kaplı bir ağlamaktı senin yüzünde ve sana her bakışta basamak basamak tırmanırdı gözyaşlarım yerçekimine inat gözlerimden gözlerine ![]() Sesine de sessizliğine de yoldaş ederdin kıyına gelmiş çığlıkları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen bir kaçıştın sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ne zaman sana baksam gözlerimden avuçlarıma kusuyorum geçmiş diye içime kilitlediklerimi ![]() ![]() Bir şarkının dizelerinden asıyorum kendimi boşluğa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yan, yak ![]() Bırakma öyle; öleyim gitmelerin ertesinde ![]() Bil sözlerin düştüğünden beri içime, an’ ın gerçekliğinde Hak’ tı her şey ![]() Kelimelere asılı heceler tersine döndü, gizlendi isimler ![]() Yüreğimin kalemiyle yazıyorum; gözlerin kapalı oku sevdiğim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|