Sensizliğin İlk Günü!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sensizliğin İlk Günü!!-sensizliğin ilk günü- içimde nasıl bir sızı var bilmelisin ![]() nasıl da yanıyor yüreğim![]() ![]() ardından iyi dayandı diyorlar benim için ![]() oysa içimde ne yangınlar var![]() alevlerimi körükleyen ne fırtınalar çıkar![]() dayanamıyorum![]() bilmiyorlar![]() ![]() vefat etti ya da onu kaybettik diyorlar ![]() ben "o öldü" diyorum sorana![]() kelime oyunları seni geri getirmeyecek biliyorum![]() !acımı da hafifletmeyecek![]() !onu kaybettik demek,geri bulabiliriz anlamına mı geliyor sanki ![]() !canım yanıyor ![]() nefesim daralıyor![]() kollarımdan seni alan azrail benden de bir parça almış sanırım![]() yaşa(ya)mıyorum![]() !odamdan hiç çıkmıyorum ![]() resimlerimiz var yan yana ,omuz omuza![]() ama sen yoksun![]() gözlerin yok![]() ![]() "kafamı duvara yasladım,omuzların yanımda yok ![]() "her telefonda o hep boğuk gelen sesini özlüyorum ![]() kapattım telefonu,hiç açmıyorum![]() başka sesler duymaya dayanamıyorum![]() ![]() hep senin olduğun kavramlara başkalarını yakıştıramıyorum ![]() !katlanamıyorum![]() !bu daha ilk günüm ![]() her gün büyüyücek yaram![]() sensizlik her an daha fazla acıtacak biliyorum![]() ![]() her gün beni aldığın köşe başına gidemiyorum ![]() yokluğun geliyor aklıma![]() yanımda olmasan da var olduğunu bilmek yetiyordu bana![]() sensiz bir dünya düşümde bile yoktu![]() şimdi gerçek oldu![]() ![]() sevmediğin ne varsa eskiciye verdim ![]() ve tek damlasına kurban olduğun gözlerimi yaşlara teslim ettim![]() ![]() sanma ki tek başına can verdin ![]() ![]() ben seninle birlikte bir yarımı toprağa verdim![]() ![]()
|
|
|
|