![]() |
Sensizliğin İlk Günü!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sensizliğin İlk Günü!!-sensizliğin ilk günü- içimde nasıl bir sızı var bilmelisin ![]() ![]() ![]() ![]() ardından iyi dayandı diyorlar benim için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vefat etti ya da onu kaybettik diyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() onu kaybettik demek,geri bulabiliriz anlamına mı geliyor sanki ![]() ![]() canım yanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() odamdan hiç çıkmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "kafamı duvara yasladım,omuzların yanımda yok ![]() ![]() her telefonda o hep boğuk gelen sesini özlüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hep senin olduğun kavramlara başkalarını yakıştıramıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() bu daha ilk günüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her gün beni aldığın köşe başına gidemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevmediğin ne varsa eskiciye verdim ![]() ![]() ![]() ![]() sanma ki tek başına can verdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|