Gittiğin Yağmurla Gel.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gittiğin Yağmurla Gel..Gittiğin gün dışarıda yağmur yağıyordu hala dün gibi aklımda gidişin ![]() Seninle neler yaşamıştık oysa ne güzel günlerimiz, anılarımız ve sevinçlerimiz vardı![]() Neydi birden seni böyle benden uzaklaştıran hala bilmiyorum![]() Bildiğim tek şey var oda yağmurlu bir gün gittiğin![]() O gün hala dün gibi aklımda ne zor gelmişti bana ne ağlamıştım ne isyan etmiştim![]() ![]() Her yağmur yağdığında içimden diyorum bunlar beni terkedenin geride bıraktığı gözyaşları onun uğruna akıttığım saf ve sevgi dolu gözyaşları ama o kıymetini bilemedi bazı şeylerin o gitme taraftarıydı ve gitti de sonunda ![]() ![]() Beni terkettiğin gün kısık sesle bir müzik çalıyordu o anı hiç unutamıyorum sanki bir tesadüftü ama ilginç bir tesadüftü o gün çalan parça ;"Gittiğin yağmurlarla gel ![]() " diyordu o an birçok şey film şeridi gibi gözleriminin önünden geçti![]() Ve birkez daha gözlerimden yaşlar ve yine dışarıda yağmur yağıyordu![]() Her yağmur yağdığında belki gittiğin gibi yağmurlu havada gelirsin diye ümit etmiştim ama gelmemiştin zaten beni hiç yanıltmamıştın![]() Artık geleceğinden ümidimi kesmiştim ve müziği son ses verip yağmur dinene kadar dinleyip ağladım![]() ![]() Ve şimdi yine yağmur yağıyor dışarıda ve yine aynı müzik çalıyor ![]() Bu satırlar ise şimdi dökülüyor acele ile telaş ile belki yağmur dinmeden gelirsin diye![]() Ama yine gelmedin gelmedin gelmedin![]() ![]() Ve son sözleri mırıldandım resmine bakarak ; Geldiğin vapurla hasretim döner Geldiğin yağmurla yangınım söner Ağırıma gidiyor sensiz geçen günler Yüreğime kazınmış o güzel gözler Gittiğin yağmurla gel Küskünüm yağmurlara Gittiğin yağmurla gel Böylesi daha güzel ![]() ![]() Benden bu kadar kal sağlıcakla ![]() Zaten yağmur da dindi parça da bitti aynı "Sen" gibi![]() dindi parça da bitti aynı "Sen" gibi![]() ![]() |
|
|
|