![]() |
Gittiğin Yağmurla Gel.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gittiğin Yağmurla Gel..Gittiğin gün dışarıda yağmur yağıyordu hala dün gibi aklımda gidişin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her yağmur yağdığında içimden diyorum bunlar beni terkedenin geride bıraktığı gözyaşları onun uğruna akıttığım saf ve sevgi dolu gözyaşları ama o kıymetini bilemedi bazı şeylerin o gitme taraftarıydı ve gitti de sonunda ![]() ![]() Beni terkettiğin gün kısık sesle bir müzik çalıyordu o anı hiç unutamıyorum sanki bir tesadüftü ama ilginç bir tesadüftü o gün çalan parça ;"Gittiğin yağmurlarla gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve şimdi yine yağmur yağıyor dışarıda ve yine aynı müzik çalıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve son sözleri mırıldandım resmine bakarak ; Geldiğin vapurla hasretim döner Geldiğin yağmurla yangınım söner Ağırıma gidiyor sensiz geçen günler Yüreğime kazınmış o güzel gözler Gittiğin yağmurla gel Küskünüm yağmurlara Gittiğin yağmurla gel Böylesi daha güzel ![]() ![]() Benden bu kadar kal sağlıcakla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|