![]() |
Şimdi Herşey Siyah |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şimdi Herşey SiyahKarışık cümlelerin arasından çekip aldım, bana ait olan, seni anlatan yakıcı aşk cümlelerini ![]() ![]() ![]() Onlar benimdi çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hakettinmi acaba gerçekten? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vefasızsın sen, belkide aykırısın bu yaşamdaki kimliğinle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl olur? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin ne amacın olabilirki? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ben ne hayallerle başlamıştım herşeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonbahar hiç gelmeyecekti, kış uğramayacaktı kapımıza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geleceği maviyle karşılayacaktık, bahçeye kan kırmızı güller ekecektik, sulayacaktık her sabah buz gibi sularla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama olmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi herşey siyah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|