![]() |
Bırak Beni Yalnızlığıma... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırak Beni Yalnızlığıma...Bırak Beni YaLnızLığıma ![]() ![]() Belki bir hayaldi öncesinde ![]() ![]() Adın konmuş aşk dilinde ![]() ![]() Bense senin sadece imkansızındım ![]() ![]() ![]() Seni gördüğüm ilk anda başladı her şey ve sonrasında tanımadığım bir heyecan, tatmadığım bir mutluluk oldun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelimeler tükenirken dilimde ![]() ![]() Bir sen bitmedin bak içimde ![]() ![]() Aslında bunu senden beklemezdim ki ![]() ![]() ![]() Birinin hayata gözlerini kapaması ne demek bilir misin? Hayatla bağlarını koparması artık bir hayali yaşaması ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi yalan ![]() ![]() ![]() ![]() Cevabın yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kim bilir belki de ben senin korkularındım ![]() ![]() ![]() Zaman geçiyor ve ben bu geçen zamana inat seni daha büyük bir özlemle, daha büyük bir sevgi ile bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zorundasın, zorundayız ![]() ![]() Sense hangi yolun sonundasın ![]() ![]() Belki de sakladığın birşey var ![]() ![]() ![]() Biliyorum ki zaman ilerledikçe değişecek her şey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şayet biri varsa aramızda ![]() ![]() Çığlıklarım yalnızlığa ![]() ![]() Bu ayrılık akşamında ![]() ![]() Gözyaşıma boğuldu dünya ![]() ![]() ![]() Ve bir gün gözlerimi açtım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçte olsa görmeye başladım ![]() ![]() Beni sevmediğini artık beni istemediğini gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim sonum senin doğum günün olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Sorma bana sensizliği ![]() ![]() Sorma bana gücün yoksa! ![]() ![]() Gelen aynı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bırak beni yalnızlığıma |
![]() |
![]() |
|