![]() |
Sevgi Yemini |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgi Yemini![]() SEVGI YEMINI Bugün oldugu gibi yarin da, yarindan sonra da, Ondan sonraki günlerde de gözlerimdeki yerinin degismeyecegine ![]() ![]() ![]() Seni bir ömür sevecegime ![]() ![]() ![]() Kelebeklerin renklerinin insani büyülemesi gibi, yarinimda da hep sevginle yasayacagima ![]() ![]() ![]() Her bakisinda okudugun o gözleri her zaman yanimda görecegine, en yakin dostun, en yakin sirdasin, en yakin arkadasin olacagima ![]() ![]() ![]() Sikintinin sikintim; üzüntünün üzüntüm olacagina ![]() ![]() ![]() Her kizgin anini çiçege dönüstürecegime ![]() ![]() ![]() Her üzgün aninda tebessümün geri gelmesi için elimden geleni yapacagima ![]() ![]() ![]() Asla ve asla soguktan ve yanlizliktan üsümeyecegine ![]() ![]() ![]() Yaninda olmadigim ve varligima ihtiyacin oldugu her anda bir rüzgar olup seni saracagima ![]() ![]() ![]() Gözümün gözüne degdigi her an; sana yeniden asik olup seni bir periye dönüstürecegime ![]() ![]() ![]() Yasam boyu her sabah sana asik olarak uyanacagima ![]() ![]() ![]() Sen uyurken sana bakip, Sen ve Ben için dualar edecegime ![]() ![]() ![]() Hasta oldugun zaman sana çorba yapacagima ![]() ![]() ![]() Seni asla üzmeyecegime ![]() ![]() ![]() Seni kizdirirsam ![]() ![]() ![]() ![]() Beni tanidigin gün, benden gördügün neyse, ömrünce ayni beni görecegine ![]() ![]() ![]() Sevgimin asla degismeyecegine ![]() ![]() ![]() Sevgimin asla azalmayacagina ![]() ![]() ![]() Bilakis her gün büyüyen bir sevgiyi dönüp mutluluk ormanlarina seni tasiyacagima ![]() ![]() ![]() Senin herseyin önünde oldugun gerçeginin asla degismeyecegine ![]() ![]() ![]() Seni asla ihmal etmeyecegime ![]() ![]() ![]() Senin sadece 14 Subat`ta degil, 365 tane Sevgililer Günü`nde 365 tane ismin olacagina ![]() ![]() ![]() Sana yalan söylemeyecegime ![]() ![]() ![]() Baskalarinin yanindayken seni asla unutmayacagima ![]() ![]() ![]() Elini usul usul, korka korka tuttugum o ilk gündeki ayni heyecani hep yasayacagima ![]() ![]() ![]() Bir ömür senin elini birakmayacagima ![]() ![]() ![]() Bir ömür Can`im olarak kalacagina ![]() ![]() ![]() Tüm balonlari senin için gökyüzüne salacagima ![]() ![]() ![]() Tüm çiçeklerde seni görecegime ![]() ![]() ![]() Okyanuslarda seni dalga yapacagima ![]() ![]() ![]() Yildizlara kement atacagima ![]() ![]() ![]() Gökkusagina salincak kurup 7 renge senin rengini karistiracagima ![]() ![]() ![]() Her satirda seni yazacagima ![]() ![]() ![]() Seni çizecegime ve sana seslenecegime ![]() ![]() ![]() Hiç bir seyin, hiçbirzaman senin önüne geçemeyecegine ![]() ![]() ![]() Her günün bir öncekinden daha güzel olacagina ![]() ![]() ![]() Her anin unutulmazlik zincirine bir yenisini ekleyecegine ![]() ![]() ![]() Sana her zaman HAYATIM diyecegime ![]() ![]() ![]() Seni sonzukluk kadar çok sevecegime ![]() ![]() ![]() Sen, ''SEN'' oldugun için seni sevecegime ![]() ![]() ![]() Seni ''Bir ömürden de öte'' sevecegime ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum diyecegime ![]() ![]() ![]() SÖZ VERIRIM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|