|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bekliyorum, bitişime, kala, saniyeler, söz |
![]() |
[Bitişime] Saniyeler Kala [2 Söz] Bekliyorum! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [Bitişime] Saniyeler Kala [2 Söz] Bekliyorum!Sen bana en gün güzel hediyeyi sevgi dolu yüReğinde yeR veRmekLe yaptın! Ben ; Ben işte o sevgi doLu yüReği sevdim ![]() ![]() Ben işte o eşsiz yüReğe "SENİ SEVİYORUM" dedim ![]() ![]() ![]() YaŞadıkLaRımın hayaL oLmaması,, Senin umut veRmen,umut veRebiLme umudunun oLması için ![]() ![]() HeR gece;o gecedeki heR saniye dua ettim ![]() ![]() Dilimden dökülenleR,, Gözümden akan yaşLar,, Umut doLu bekLeyişim,, HeR şey SEN için ![]() ![]() SENİN o sevgin için ![]() ![]() UğRuna döktüğümü sandığın heR damLa yaŞ Seni benden uzaklaRa göTüRen yoLLaR için ![]() ![]() BuLuşmamıza mani oLan 2 ayRı şehiR için ![]() ![]() Ben denizin eşsiz güzeLLikLeRinin oLduğu ama; [SEN]siz biR şehiRde nefes aLamaya çaLışıRken ! Sen kaRaRsızLıkLaRının,DüşünceLeRinin kaRıŞtığı baŞka şehiRdesin! Ben haLa yaŞamaya çaLıŞıRken Sen düşünüyoRsun ![]() ![]() SöyLesene yüReğin nasıL dayansın ?? GözLeRine bakan binLeRce göz vaRken söyLesene nasıL kıskanmasın ? Nefesine biR baŞka biRinin nefesi çok yakınken söyLesene nasıl yanmasın? SÖYLESENE SEVDİĞİM,,KISMETİM SÖYLE ![]() ![]() Ben sensiz,sessiz ve ücRa biR köŞede BİTİŞİME mektupLaR yazaRken ! Sen hala düşünüyoRsun ![]() ![]() BiR kez de oLsa güvenemiyoRsun! Sana söyLeyemediğim,,Yazamadığım binLeRce cümLeyi kendime haykırıyoRum! Kendime bağırıyoRum ![]() ![]() SEVİYORUM SENİ diyoRum ![]() ![]() Ben İZMİR e haykıRıyoRum ANKARA dan duyuyoR musun feRyadımı ' DuyuyoR musun yüReğimden döküLen o güzeL sözLeRi ? HayalleR kuRuyoRum ![]() ![]() BİTİŞİME SANİYELER KALA ![]() ![]() Bu şehRe teRk etmeme adımLaR kaLa ! 2 söz bekLiyoRuM ![]() ![]() ![]() SENİ SEVİYORUM ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|