Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
aşkın, sonu

Aşkın Sonu

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Aşkın Sonu



İnsanın sevdiğinden, bir zamanlar aynı dudağı paylaştığından ayrılması kadar zor bir şey var mı?

Seviyordun, o da seviyordu Deliler gibi sevişiyordunuz Ama bir Gün geldi Ben ayrılmak istiyorum O anda bir sessizlik Birden buz kesilirsiniz Yahu zamanında yapmadığım şey kalmadı Aşktan da öte bir duyguyu paylaştık Gecemizi gündüz ettik Birbirimize öyle bağlandık ki her gün görmesen, iki Dakika aramasan için rahat eder miydi?

Ama şimdi ne oldu? Ayrılmak istediğini söylüyorsun O iki kelime kolayca çıkabildi mi ağzından Keşke konuşmayı bilmeseydim, keşke çenem tutulsaydı da söylemeseydim dersin Ama ne oldu sonra Senin aklın yine onda Yine onun o güzel dudaklarında Beraber kafelere gidip sarmaş dolaş gezdiğiniz Günler birden aklına geldi Niye açtın ağzını Neden böyle yaptın Neden birden kaderini değiştirdin Oysaki onunla neler neler yapacaktınız Tatile gitmeyi planlıyordunuz Ne oldu Hepsi suya mı düştü?

Her zaman aşkım derdin Bir de şimdi söyle bakalım ağzından çıkabilecek mi? Fark ettin değil mi birden yabancı kesildiğini Artık selamını bile almaz senin o eski aşkın

İnsan birden nasıl değişir dersin İşte böyle Artık onun için neler yaparsan yap o artık senin değil Artık yollarınızın rotasını değiştirdiniz Siz artık ayrıldınız

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.