Gidiyorum... Kaçıyorum... Yorgunum... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gidiyorum... Kaçıyorum... Yorgunum...Tam kapıdan çıkacakken, durdum bir an Yaşadığımız onca şey, kalbimden geçti Kalbimden sen geçtin Kalbime saplanıp sırtımı parçalayarak çıkan bir kurşun gibi![]() ![]() İçim dondu, bir an Sonra açtım gözlerimi ve yoluma devam ettim Her gün binlercesini yaşadığım böylesi anlardan biriydi sadece![]() ![]() Zamanın dışına çıkıp sonra yeniden aynı bedende buluştuğum o krizlerden biriydi![]() ![]() Ölüp yeniden dirilmek gibiydi![]() Küçük detaylar ![]() ![]() Anlar, uçup giden![]() ![]() Hangi defterimi açsam, sanayazdığım bir cümle, bir şiir var![]() ![]() Hayatım seninle mi geçti? Ben senin için mi doğdum? Bir başka kadına aşıkken, seni nasıl sevebilirim? Gerçek aşk bu mu?Oysa, nasılda yabancıyız, birbirimizin acılarına ![]() ![]() Nasılda umutsuzuz, birbirimize![]() ![]() Seni anlayabilseydim![]() ![]() Seni basit kıskançlıklardan arınarak sevebilseydim Zaman daralıyor![]() ![]() Yaşlanıyorsun Yaşlanıyorum Geçen zaman, hayatımdan çalıyor Nasıl da buluşur, yollar![]() ![]() Sonra ansızın bir sapağa döner, birisi![]() ![]() Diğeri, bıraktığı yerde bir ömür boyu donakalır arkasından!![]() Bana, hayatı anlat!![]() Bana aşkı anlat! Bütün ezberim bozuldu![]() ![]() ![]() Kapılarında kalırdım ![]() ![]() O kapıdan içeri hiç girmedim mi ben? Hala orada bekliyor muyum?Biliyorum, bir başkasıyla birleştirdin hayatını ![]() ![]() Neden şaşırıyorum detaylara![]() ![]() Anılarınız çoğalıyor![]() ![]() Yolculuklar, kırgınlıklar; yeniden kavuşmalar, sevişmeler![]() ![]() Bu kadar uzağımdayken mi, yakınsın bana? Bu kadar uzağındayken mi içindeyim?Sevgi başka bir şey mi? N'olur, anlat bana! ![]() ![]() Neyim var ki sığınacak? Başka savunmam yok, '' Beni arama, görüşmeyelim!'' demekten başka ![]() ![]() ![]() Terk edilmiş birinin, '' Beni arama!'' demesinden daha zavallıca, ne olabilir ki ![]() ![]() ![]() Bana, hayatı anlat! ![]() Çöz beni!![]() Bütün acıları silip beni baştan yarat!![]() Sonra, nereye gidersen, git!![]() Beni parçalarıma böldün![]() ![]() Beni heücrelerime dağıttın Şimdi biçim ver ki nefes alabileyim yeniden! Bana bir kılıf yarat, yeniden! Yaralarımla çok çirkinim Kırıcıyım Çirkinim![]() Nasıl da acımasız, şu zaman! ![]() Son sürat, bir delilikte sürükleniyor hayat![]() ![]() O kapının önünde, öylece, donmuş, bakıyorum, yıllardır![]() Neye yarar, sözcükler! ![]() Kalpleri kanatmaktan başka!![]() Beni sevdiğini söylemen, neye yarar!![]() Neye yarar beni bir daha arasan ya da hiç aramasan!![]() Neye yarar acı çeksen![]() ![]() Acı çeksem![]() ![]() ![]() Kaybettik birbirimizi ![]() ![]() Kirlendik Hayat gibi![]() Bana, beni anlat! ![]() ![]() İnaçlarımı geri ver bana! ![]() Yıllar önce seni kusursuzca sevebilen o gencecik adamın heyecanını, hayata bağlılığını, aşka inancını geri ver!![]() Bana beni geri ver artık![]() ![]() Bana, seni ver!![]() ![]() N'olur, aç artık, o kapıyı! Gece, soğuk ![]() ![]() İstanbul, damla damla yağıyor, aşkımızın üzerine![]() ![]() Bu ev, senin soluğun olmadan ısınmıyor![]() ![]() Kim bilir, nerdesin? Hangi gözlerin içinde kaybettin, kanayan yüreğini?![]() ![]() ''BİR KENTE, AŞKIN İÇİN GELMEK NE GÜZEL AMA SAKIN, AŞK İÇİN BİR KENTİ TERK ETME!'' demişti birisi ![]() ![]() '' İstanbul bunu haketmiyor, sen , hak etmiyorsun!'' demişti![]() ![]() ![]() Oysa, bilinmezliğin yolculuğuna biletimi çoktan kestirdim ben ![]() ![]() Gidiyorum![]() ![]() Kaçıyorum![]() ![]() Yorgunum![]() ![]() ![]() |
|
|
|