![]() |
İçimdeki Arsız Kadın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimdeki Arsız KadınNe zaman görsem seni elim ayağım dilim kalbim birbirine karışıyor ![]() ![]() Hadsizleşiyorum seni görünce hatta sesini duyunca ![]() ![]() ![]() ![]() Dudağına kan kırmızı rujunu sürüyor elbisesinden daha açık sözler doluyor diline ve sana hazırlıyor kendini ![]() ![]() Seni görünce hatta sesini duyunca bile yüzsüzleşiyor bu kadın kimse ve normalde her nerede yaşıyorsa sen gelince bir anda ortaya çıkıyor ![]() ![]() Seni görünce elim ayağım karışıyor benim ![]() ![]() ![]() ![]() Seni görünce o kendinden emin ve dünyayı yerinden sarsacak kadın gidiyor yerine bir kız çocuğu geliyor ![]() ![]() ![]() Sonra işte o adını bilmediğim ama benimle hiç ilgisi olmayan kadın geliyor ![]() ![]() Kafam bozuluyor o an yahu diyorum bir adam için bunca hazırlık bunca telaş niye? Ne olursa olsun o da gitmeyecek mi bir gün? Gidecek diyor içimdeki fütursuz kadın gidecek ama sen sevdiğini hala söyleyemediğin o erkekle güzel bir gece yaşamanın keyfini tadacaksın ![]() Sonra ne olacak diyorum? O keyiflerden sonra gidişinde içim acı dolmayacak mı? Hayat diyor güzel ama ölüm acı! Ölüm var diye yaşamıyor musun? Boş ver ondan sonra tufan sen sevdiğinin gözlerinde bir gece geçir gerisi Allah kerim zaten bütün bir ömür o bir gece için değil mi mihrim? |
![]() |
![]() |
|