Bilinmeyen Bir Aşk |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bilinmeyen Bir Aşk![]() Birkaç nota düşer yanaklarımdan kağıda O eşsiz ezgisi başlar önce kemanda Kulaklarım rahatlar,ezgi ilerledikçe bir fırça dokunur dudaklarıma Sonra siyah bir ünlem (!) Birden bire bozuluverir ses Cızz diye kalbim acır,teller kopar![]() Hayat kopar senin bittiğin yerde![]() Mutluluk bahçemde oynayan mavi çocuk ![]() Senin elinde bir elmaşekeri,kaçırıverirsin yüreqimi Bir kırmızı şekere aldanan mavi çocuğum,bir sen![]() Sen çocuğu alır gidersin,ben eksi yön olurum sen eksi yön itersin beni gelemem![]() ![]() Sonra yalnızlık başlar ayak uçlarımda,ortada yüreqimi vurur,aklımda son bulur![]() Ben koşa koşa ararım yüreqimi ![]() Her bir caddeni usanmadan tararım Bakarım,izlerim,anlarım;gidemem![]() Göremem seni![]() Hissederim,belli edemem![]() Her bir evinin kapısı çalarım varsın diye Misafir oluveririm İtiraz edemem Birkaç sohbet,bir iki cümle Sokaklara dönerim sonra koşa koşa![]() ![]() Ararım,görürüm;belli edemem ![]() ![]() Sonra son perdesi açılır oyunun Habersizce arkadan bir fon müzik Öylece bakakalırım orta yerde Her geçenden bir tokat,her geçenden bir darbe![]() itiraz'ım gözyaşlarımla örtülür Müzik bitmeye yakın geri döner çocuğum Ben çocuk sen çocuk![]() Ve sonbir darbe,yığılıp kalmışım ben![]() Gözlerim açık görürüm,ağlarım;belli edemem![]() Müzik tekrar bozulur kemanda Önümde pes ettiğim beklentilerim Selam beklerler isterim;kalkamam![]() Tek bi alkış acı'dan bana![]() ![]() Acırım;acıtamam ![]() ![]() Yazım yarım kalır;anlatamam ![]() ![]() ![]() ~KaÇaK CaDı~ |
|
|
|