![]() |
Bu Senin Son Gidişin Olsun Sevgili:( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Senin Son Gidişin Olsun Sevgili:(Bu senin son gidişin olsun sevgili bıraktığın son acı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Bu son gidişin miydi anlayamadım sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu son gidişin miydi anlayamadım sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu son gidişin miydi anlayamadım sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söylenmemiş ve çoğaltılabilecek bütün sözleri kendi adına söyledin ve gittin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık gelsen de ne işe yarar ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu senin son gidişin olsun sevgili bıraktığın son acı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|