![]() |
İçimse Hala Kırılgan.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimse Hala Kırılgan..İçimse hala kırılgan ![]() ![]() Benim hayatımda hiç bir şey hiç bir zaman kolay olmadı öyle ![]() ![]() Hep mücadele etmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdiğim sevdiklerim yada sevenlerim için ![]() ![]() Yaşamak için ![]() ![]() Yalnızda devam edebilmek için ![]() ![]() Yarım kalsamda çoğu zaman hiç vazgeçmedim ![]() ![]() Bunun için yüreğim nasırlaştı yüzüm duvarlaştı ![]() ![]() Duygularımı belli edemez oldum ![]() ![]() Yada duygu nedir bilmez ![]() ![]() Acımasız görüldüm hatta bazen ![]() ![]() Katı ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bilmediler içimi ![]() ![]() İçim hala kırılgan benim ![]() ![]() Hala var gözyaşlarım ![]() ![]() Öyle dışımdan bilmediğiniz içime akan ![]() ![]() Belli etmediğim bir kendimi kandıramadığım ![]() ![]() Hala o ilk zamanlarımdaki ben içim ![]() ![]() Küçükte olsa kırılabilen ve bunu içinde dağ yapabilen ![]() ![]() Kızgınlığında hala çekinen haykırmaya ![]() ![]() Sanarlarki ben alıştım yalnızlığa ![]() ![]() Ama işte bilmezler içimi susar kahkahaya ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|