![]() |
A$K Kirintilari..... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() A$K Kirintilari.....Geride kalmıştı yaşanan ne varsa ![]() ![]() ![]() Yaklaştırsana yavaş yavaş kendini bana ![]() ![]() Al içine tekrar, derinine sakla, Kat kasırgana ![]() ![]() ![]() Yalan söyleme, Bak gözlerime, bitmiş olamaz ![]() ![]() Yokla ceplerimi, Aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz ![]() ![]() ![]() "Bu kadar çabuk mu bitecekti herşey? Bu kadar çabuk mu tüketilecekti? Aşk yalan mıydı? Sevda bir hikayemiydi sonu belirsiz? Bir zamanlar ruhunu yakarcasına ısıtan neydi o zaman? Cevapsız sorular doluşuyor bir bir aklımın içinde ![]() ![]() "Öylesine zor ki iki yabancı gibi aynı sıradanlık çemberinde dönüp durmak, değmeden birbirine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk kırıntısıyla doymaktansa, Tek başıma aç kalırım bu hayatta, Paylaşacak birşey artık yoksa, Bir erkekle bir kadın arasında ![]() ![]() ![]() "Sen yanımdayken hissetmektense derinlerimde yokluğunu, sarılır yalnızlığıma avunurum onunla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yürürüm ipte ağım yokken, Hem de kopkoyu içim ![]() ![]() İnan çok çalıştım, Bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için ![]() ![]() ![]() Neyim var ki senden başka? Hadi son bir kez ![]() ![]() Ceplerimi yokla, Aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz ![]() ![]() ![]() "Kazanmak için yaşamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Biz birşeyleri unuttuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Görmediğin bir uçurumun kenarında ayaklarım ![]() ![]() "Yorgun olmamalıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susturup aklımdan geçen, kurduğum ve kuracağım tüm cümleleri, yüreğimin elleriyle yazıyorum kelimelerimi ![]() ![]() "Senin bende olmadığın tüm zamanlarda, sarılıp köklerime ilkbaharın gelişini bekledim sonbaharına inat ![]() ![]() Bense kışlardaydım oysa, soğuktu, ıssızdı, kimsesizdi her yer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suçlu ne sendin, ne de ben ![]() ![]() ![]() "Senden arta kalan sevmelerle sevdim tüm dünyayı, bütün varlıkları ![]() ![]() Bazen takılıp esintilerin arkasına, bıraktım ellerine kendimi ![]() ![]() ![]() Yalnızlığıma sığınıp, sımsıkı sarıldım bazen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|